IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Подарък за жените – Хю Джакман показа завидна физика и коремни плочки

9 септември 2024 14 50

Актьорът изгражда фигура за ролята си в „Дедпул и Върколака“

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Хю Джакман се похвали със завидна физика, която впечатли всичките му последователи.

Преди няколко дни 55-годишният актьор сподели полугола снимка, направена в огледалото, на която се вижда оформената му горна част с коремните плочки и стегнатите гърди. Звездата постига визията заради ролята си в „Дедпул и Върколака“, където си партнира с Райън Рейнолдс. Джакман очевидно се е подложил на серия от изтощителни и интензивни упражнения, които определено са си заслужавали.

„Благодарен съм“, пише австралиецът, но феновете се пошегуваха, че те са му още по-благодарни заради снимката. Бившата състезателка по ски, Линдзи Вон, написа, че всичките дни, прекарани във фитнеса, са се отплатили и резултатът е повече от видим.

„Това определено е една добра сутрин“, написа един от последователите на Джакман, докато друг добави „Хю, ние също сме много благодарни“.

По-рано през годината актьорът сподели пред списание People, че е трябвало да влезе във форма за филма „Дедпул и Върколака“, който беше пуснат през юли. В него Джакман се превъплъщава отново в познатата ни роля на Върколака за първи път от 2017 година насам.

Актьорът споделя, че в първите моменти тялото му е било доста схванато, но все пак е реагирало на тренировките и натоварването по добър начин. „Осъзнах, че движението е много полезно за мозъка. Но най-трудната част беше храненето. Трябваше да ям много. Аз съм много слаб по принцип. За да вляза в тази форма, трябваше да ям много, което беше по-трудната част. Това е частта, която умът ми не може да приеме“, допълва Джакман и разкрива, че е трябвало да яде по пет-шест пъти на ден.

По думите на колегата му Роб Дилейни, Хю често е правил лицеви опори между снимките, за да поддържа физиката си. „Видях го да прави 800 лицеви опори за един ден. Те бяха бавни и перфектно изпълнени. Така че, ако автобус падне върху теб и той е до теб, няма от какво да се притесняваш. Най-вероятно Хю ще го премести с лекота и ти ще си добре“, допълва Дилейни.

Още през януари Джакман сподели как се подготвя за ролята си на Върколака, споделяйки видео от фитнеса. Тогава той изпълняваше сгъвания за бицепс, докато седи пред огледалото в залата.

„Без дни за почивка – освен утре“, написа Джакман под клипа.

Хю Джакман изигра ролята на Върколака от 2000 до 2017 година, след което се появи в „Дедпул“ през 2016 и 2018 година. 

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари