IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Меган Маркъл и Опра Уинфри си говорят за книги

10 септември 2024 09 00

Двете дами се видяха „по съседски“ на откриването на местна книжарница

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Позната с любовта си към литературата, Меган Маркъл присъства на тържественото откриване на книжарница Godmothers в Самърленд, Калифорния. На събитието в подкрепа на авторите участва и легендарната тв водеща Опра Уинфри, която живее близо до Маркъл и принц Хари.

На 7 септември херцогинята на Съсекс говори пред гостите, а по-късно и самата Уинфри се срещна с някои от авторите, част от „Книжния клуб на Опра“. Книжарницата се намира близо до Монтесито, където Меган и Хари живеят от 2020 г.

Маркъл бе избрала черен смокинг без ръкави от Club Monaco – шикозно, но семпло бизнес облекло. Съпругата на принц Хари бе прибрала косата си на опашка, а акцент към облеклото ѝ бяха диамантени обеци.

На откриването, освен Опра, присъства писателката Шака Сенгхор, астрологът Дженифър Фрийд и съоснователите на новата книжарница Дженифър Рудолф Уолш и Виктория Джаксън.

Меган Маркъл

Снимка: Getty Images

Принц Хари и Меган Маркъл участваха в специално телевизионно предаване на Опра Уинфри, което беше излъчено по CBS на 7 март 2021 г.

В продукцията Меган говори открито за личния си живот като кралска особа и за напрежението от обществения натиск. Херцогинята прави скандални разкрития за разрухата на психиката ѝ – не само че се оплаква от липса на защита за себе си и сина си Арчи, но е обмисляла опит за самоубийство. Интервюто предизвика множество поляризирани реакции по целия свят.

Мемоарите на принц Хари Spare („Резервният“), които бяха още един огромен удар за реномето на кралското семейство, бяха акцент на рафта „Hometown Heroes“ (Местни герои) в новата книжарница. До книгата на принца имаше заглавия и на други известни автори, включително „Всичко е лесно“ на Гуинет Полтроу, както и детската книга на Меган Маркъл „Пейката“.

„Ние празнуваме авторите от нашия роден град, сякаш са герои, защото за нас те са.“, споделя в промоционален видеоклип една от основателките на книжарницата – Дженифър Уолш.

Не е изненада, че Меган присъства на книжното събитие, тъй като то е организирано именно от Опра. Въпреки спекулациите, двете дами поддържат приятелски отношения.

В момента журналистката работи по предаване, посветено на изкуствения интелект или AI - „AI and the Future of Us: An Oprah Winfrey Special“ (Изкуственият интелект и нашето бъдеще: Специалното предаване на Опра). 

Специалното издание ще се излъчва на 12 септември по CBS, а на следващия ден ще се появи и на стрийминг платформата Hulu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Oprah (@oprah)

В същото време Меган Маркъл се сблъсква с редица проблеми, докато подготвя свой собствен лайфстайл бранд American Riviera Orchard.

Херцогинята планира да обяви официално марката в началото на следващата година, но е изправена пред препятствия. Според сп. People Службата за патенти и търговски марки на САЩ отхвърли последната ѝ молба, свързана с логото на компанията.

За още новини за кралското семейство последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор на статията:
Донка Найденова

КоментариКоментари