IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Бременната Марго Роби показа наедрялото си коремче на червения килим

19 септември 2024 17 40

Дебют за актрисата след щастливата новина

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Дълго време Марго Роби криеше от света, че очаква първото си дете, но сега, когато новината вече е факт, актрисата не се притеснява да показва наедрялото си коремче.

34-годишната звезда присъства на премиерата на драматичната комедия My Old Ass в Лос Анджелис преди няколко дни, където показа, че е в напреднала бременност и съвсем скоро ще се присъедини към отбора на известните майки.

Носейки дълга до земята сива рокля с паднало рамо, Роби се усмихваше широко в компанията на съпруга си Том Акърли. Тоалетът на актрисата перфектно описваше наедрялото ѝ коремче и беше съчетан със златна гривна. Косата на Марго беше оформена на две равни части, спускащи се по раменете ѝ. От своя страна, бъдещият татко Акърли избра панталон в цвят праскова, комбиниран с бяла риза.

Марго Роби

Марго Роби, Том Акърли и екипът на My Old Ass. Снимка: Getty Images

Бъдещите родители, които са продуценти на My Old Ass, позираха заедно с колегите си Джоузи Макнамара и Бронте Пейн. Актрисата пък успя да се снима с режисьорката Мегън Парк и главната героиня Мейзи Стела, която влиза в ролята на Елиът Лабрант.

Последната поява на Марго Роби беше преди месец на тенис турнира „Уимбълдън“ в Лондон. Тогава тя носеше бяла рокля на черни точки, спазвайки дрескода на събитието. Тоалетът беше съчетан с отворени черни обувки и черни слънчеви очила. По това време Роби отново беше със съпруга си, с когото вървяха ръка за ръка до мястото си на трибуните.

Малко по-късно двамата бяха забелязани да се целуват на местата си на централния корт, докато гледаха полуфинала между Карлос Алкарас и Даниил Медведев в престижния Ол Инглънд Клъб, спечелен от испанеца. Два дни по-късно Карлос грабна и златния трофей на „Уимбълдън“, връчен му лично от Кейт Мидълтън.

Марго Роби

Снимка: Getty Images

През август Роби и Акърли също така бяха забелязани на ваканция на красивия остров Сардиния. Актрисата показа наедрялото си коремче, носейки бяла риза и черни ефирни панталони, докато съпругът ѝ се облече в бяла тениска и тъмнозелени шорти.

Месец по-рано стана ясно, че известната двойка очаква първото си дете. Източник съобщи, че бъдещите родители са на седмото небе от щастие и нямат търпение да се запознаят с новото попълнение на фамилията. По думите на вътрешния човек, Роби и Акърли от дълго време са искали да имат семейство.

„Семейството значи много и за двама им и още в началото на връзката си казаха, че искат да имат деца“, казва източникът пред списание People.

Марго Роби и Том Акърли се ожениха през декември 2016 година, след като се срещат за първи път три години по-рано на снимачната площадка на военната драма „Френска сюита“, където Роби влиза в ролята на Селин Джоузеф. Акърли пък е асистент на режисьора.

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари