IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Том Круз въздиша по Лейди Гага

17 септември 2024 18 00

Актьорът от „Мисията невъзможна“ смята певицата за феноменална жена

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Том Круз, един от секссимволите на Холивуд, има романтични увлечения по кралицата на скандала, Лейди Гага. Годежът на певицата с Майкъл Полански е силен удар по егото на Круз, според източници на InTouch.

„Том харесва Гага и дори не се срамува от факта, че я смята за феноменална. Той отново трябва да я зачеркне от списъка с потенциални приятелки – тя е взета и изглежда, че наистина ще се омъжи за този човек.“, споделя близък до актьора пред InTouch.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Just Sunnies (@justsunnies)

Носителката на 13 награди „Грами“ и 2 награди „Златен глобус“ е и изпълнителката, която записва саундтрака към втората част на легендарния филм на Том Круз, Top Gun. Maverick. Сингълът Hold my hand е написан, изпълнен и продуциран от Гага.

„Когато написах тази песен, дори не осъзнавах многобройните слоеве, които обхващаше сърцето на филма, собствената ми психика и природата на света, в който живеем. Исках да направя песен, в която споделяме нашата дълбока нужда да бъдем разбрани и да се опитваме да се разбираме – копнеж да сме близо, когато се чувстваме толкова далече, и способност да възхваляваме героите на живота.“споделя актрисата от „Роди се звезда“.

С 20 номинации и 4 награди песента става тотален хит, платинен във Франция, Италия, Швейцария, Бразилия, Канада и Австралия и два пъти платинен в Полша.

„Толкова съм благодарна на Том, Ханс и Джо за тази възможност – и беше прекрасно изживяване да работя с тях. Тази песен е любовно писмо до света по време и след много труден период.“, споделя Лейди Гага.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lady Gaga (@ladygaga)

През май 2022 г. благодарна за съвместното им партньорство, свързано с филма, певицата целува Том на снимки, споделени от нея в инстаграм. Очевидно актьорът е мечтаел за нещо повече от приятелска целувка. Круз изглежда щастлив и усмихнат в прегръдките на Гага.

Актьорът се приближава до изпълнителката зад кулисите след неин концерт, получавайки приятелско и топло отношение. По това време блондинката вече е официално обвързана и Круз не успява да впусне чара си в действие.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lady Gaga (@ladygaga)

„Той наистина смяташе, че споделят специална връзка и не мислеше, че Майкъл ще бъде на сцената завинаги. Том искаше и все още иска тя да участва в предстоящи проекти и смята, че това би било чудесен начин да прекарват време заедно и да изследват връзката помежду си, разказва още източникът на InTouch.

Том ще трябва да се справи с чувствата си, предвид сериозната връзка на Гага и годеникът ѝ.

38-годишната Лейди Гага поддържа връзката си с 46-годишния бизнесмен Майкъл доста далеч от медийното внимание. Двамата бяха забелязани за първи път да се целуват на новогодишно парти в Лас Вегас през 2020 г., а по време на Олимпийските игри в Париж тази година, обявиха годежа си.

Сред предишните увлечения на Том Круз са певицата Шакира и Ребека Фъргюсън.

Според източника на InTouch, „Том просто изглежда има навика да избира жени, които не са подходящи за него.“

Въпреки чара и магнетизма на един от най-желаните мъже в Холивуд, очевидно актьорът няма късмет в любовта. Доказват го трите неуспешни брака зад гърба му – с актрисите Мими Роджърс,  Никол Кидман и Кейти Холмс. 

Коя ли ще бъде следващата красавица, която ще плени сърцето на 62-годишния актьор? Очакваме да разберем!

А дотогава ще се насладим на продължението на „Жокера“ – Joker: Folie à Deux („Жокера: Лудост за двама“), чиято премиера е на 4 октомври 2024 г. В трилъра главната роля е поверена именно на Лейди Гага, която си партнира с Хоакин Финикс.

Скоро предстои и 8-ата част на хитовата лента на Том Круз „Мисията невъзможна“, която се очаква да излезе през 2025 г. Друг предстоящ голям проект е филмът на Том в сътрудничество с Илън Мъск и компанията му SpaceX.

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор на статията:
Донка Найденова

КоментариКоментари