IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Маслинова клонка – принц Уилям и крал Чарлз поздравиха Хари за рождения ден

16 септември 2024 17 50

Принцът пък прекара важния ден в компанията на Меган Маркъл

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Принц Хари получи няколко неочаквани поздравления за рождения си ден. 

Херцогът на Съсекс навърши 40 години на 15 септември, а специалният му ден беше отбелязан и от кралското семейство, въпреки неразбирателството помежду им. С публикации в социалните мрежи принц Уилям и крал Чарлз поздравиха рожденика, като това се случва за първи път от 2021 година насам.

В официалния профил на кралското семейство, който се ръководи от офиса на крал Чарлз в Бъкингамския дворец, бе споделена публикация в чест на рождения ден на Хари. Въпреки класическото и малко обикновено съобщение, което гласи „Желаем на херцога на Съсекс щастлив 40-и рожден ден днес!“, то беше като знак за помирение и подаване на ръка от страна на монархията.

Няколко часа по-късно в официалния профил на принца и принцесата на Уелс, ръководен от офиса на Уилям и Кейт Мидълтън, беше написано „Желаем щастлив 40-и рожден ден на херцога на Съсекс!“. Също така те препубликуваха и пожеланието от профила на кралското семейство в историите си в Instagram.

Междувременно принц Хари отпразнува рождения си ден в Монтесито, заобиколен от приятели и семейство. На 14 септември, ден преди празника, херцогът на Съсекс и съпругата му Меган Маркъл бяха забелязани на тенис турнир в Лос Анджелис. Събитието подпомага фондацията Alliance for Children's Rights, ръководена от Кели Зайфен в чест на покойния ѝ син.

Както Зайфен и нейното семейство написаха в Instagram в неделя, 15 септември, Хари и Меган показали подкрепата си по време на „невероятен ден“, който в крайна сметка събрал „средства, които ще отидат директно за подкрепа на деца в приемни семейства, като се гарантира, че имат законни защити, ресурси и възможности, които заслужават в чест на нашия красив син Джорджи“.

От описанието става ясно, че Хари и Меган са спонсори чрез фондацията си Archewell. „Въодушевени сме от вашия ангажимент към общността и нашето приятелство. От името на Алианса за правата на децата ви благодарим. От името на нашето семейство, ви обичаме. Изключително специален ден... Също така, честит 40-и рожден ден Х! Нека това пътуване около слънцето бъде най-доброто досега“, гласи още написаното.

Според уебсайта на събитието, турнирът по тенис включвал състезание по двойки и обяд за набиране на средства в подкрепа на млади хора, които са били или все още са в приемни домове. Както Зайфен по-рано сподели, ежегодното събитие се провежда повече от 20 години и наскоро беше преименувано в чест на нейния син Джорджи, който внезапно се зарази и почина от вирусно заболяване на 9 години.

Самата организация с нестопанска цел предоставя „безплатни правни услуги и застъпничество за лица, които се грижат за децата, осиновители и деца и тийнейджъри в системата за приемна грижа на Лос Анджелис“.

В снимки от събитието, които Зайфен по-късно сподели в Instagram, Меган и Хари позират заедно със семейството й. Принцът носи бяла тениска и блейзър, докато съпругата му е облечена в кафява рокля с копчета. Двойката също така сподели прегръдки със семейството на Зайфен.

Що се отнася до пожеланията на кралското семейство към Хари за рождения му ден, те бяха приети от мнозина като маслинова клонка. Дали обаче протегнатата ръка ще бъде приета, предстои да разберем.

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари