IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Бившият кечист Дейв Батиста отслабна с 30 килограма в името на киното

18 септември 2024 16 30

Сегашният актьор казва, че тренира много здраво и яде по 2500 калории на ден

Снимки: Getty Images

Снимки: Getty Images

Помните ли онзи огромен мъж с множеството татуировки, който излизаше на ринга всяка вечер и се разправяше с противниците си сякаш бяха парцалени кукли? Той се изправяше без страх срещу легенди като Гробаря, Кейн, Трите Хикса и много други, уверен, че може да ги победи. В повечето случаи успяваше. Изкачи се до върха на световния кеч, откъдето трудно някой можеше да го свали.

Постепенно обаче Батиста, както е познат по целия свят, реши да се захване и с друго поприще. Слезе от ринга, за да влезе в Холивуд, където получаваше главно роли на големи и силни мъжаги, които не се страхуват от нищо. Но големият му пробив дойде с „Пазителите на галактиката“, където влиза в ролята на Дракс. Това налага и рязката промяна в теглото му, която продължава и до днес. А сега Батиста изглежда неразпознаваемо дори и за най-големите си фенове.

По-малко мускули, изпито лице, тънки ръце и видимо остаряване, актьорът твърди, че е много стриктен относно диетата, която следва, за да може да бъде по-адаптивен към Холивуд и да бъде подходящ и за други роли, освен в екшън филмите.

Дейв Батиста говори за трансформацията си по време на участие в подкаста Insight with Chirs Van Vliet, където заяви, че е станал „некомфортно голям“ за ролята си в трилъра Knock at the Cabin от 2023 година. Тогава е тежал приблизително 142 килограма.

„Когато бях по-млад, изградих голяма мускулатура през годините. Но тази фигура трябваше да я направя за много кратко време. Осигурих я с пържени картофи и палачинки“, разказва Батиста.

Когато снимките приключват, той споделя, че му е отнело доста време, за да се отърве от „некомфортното количество тегло“, което е натрупал преди това. През юли актьорът заяви, че бразилското джиу-джицу му е помогнало да свали над 20 килограма.

Докато отслабва, Батиста постепенно разбира колко по-добре се чувства и колко по-добре изглежда пред камера, застанал до другите актьори. Въпреки че в момента е около 108 килограма, той е наясно, че много хора се притесняват за отслабването му, защото са го виждали в по-голямата му форма твърде дълго време. По думите му, част от феновете и приятелите му дори го мислят за анорексик.

Въпреки притесненията на околните, Батиста е категоричен, че ще продължи с отслабването.

„Буквално се убивам, за да изглеждам по този начин. Тренирам здраво, като в същото време сериозно съм ограничил калориите си“, казва той, допълвайки че яде около 2500 калории на ден.

Според калорийния калкулатор на Mayo Clinic, човек с височината, теглото и възрастта на Батиста трябва да приема поне по 2600 калории на ден, дори и да не води активен начин на живот.

Актьорът допълва, че яде в много малък промеждутък от деня, като се опитва последното му хранене да е 3-4 часа преди лягане. Категоричен е, че не гладува, но просто не яде толкова много, колкото преди.

В новия филм The Killer's Game ще видим Батиста в период, в който той вече е тръгнал да отслабва. Трилърът представя историята на наемния убиец Джо Флуд, който получава смъртоносна диагноза. Решен да не позволи на бившата си приятелка Мейси (София Бутела) да го гледа как умира, Джо решава да се свърже с дългогодишен враг и да го помоли да му сложи мишена на гърба.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lionsgate (@lionsgate)

Когато лекарят на Джо му се обажда и му казва, че е направена грешка с пациентското му досие и той всъщност не е неизлечимо болен, той неуспешно се опитва да отмени покушението. Джо трябва да се изправи срещу многобройните си злодеи, включително един убиец, изигран от Тери Крюс, и да разкрие своята истина за двойствения си живот на Мейси.

The Killer's Game вече е в кината. 

За още новини от света на здравето, модата и звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари