IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кейт Уинслет се е подложила на терапия с тестостерон – за да се почувства секси

21 септември 2024 18 00

Според звездата от „Титаник“, с напредването на възрастта жените стават още по-секси

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Кейт Уинслет разказва за проблеми в сексуалния си живот, заради които се е подложила на терапия.
Звездата от „Титаник“ дава за пример своя собствен опит в подкаста „Как да се провалим с Елизабет Дей“. В опит да помогне на слушател, актрисата споделя някои от начините за възвръщане на сексуалното желание.

„Понякога жените имат истински спад в либидото, защото може да има нещо, което се случва с тяхната щитовидна жлеза или с нивото на тестостерона.“, обяснява Кейт в предаването.

Носителката на пет награди „Златен глобус“ предложи на мъж, който се бори с липсата на либидо в дългосрочната си връзка, да провери за проблеми с щитовидната жлеза. Позовавайки се на опита си, актрисата препоръчва да се изследва и нивото на тестостерона, тъй като дисбалансът в този хормон може пряко да повлияе на чувствата на човек.

„Телата ни са странни и се държат по странен начин, особено когато остаряваме.“, споделя Уинслет в подкаста.

На въпрос относно нивото ѝ на комфорт да изглежда не толкова перфектно на екрана, Кейт отговаря: „Обратното. Гордея се с това, защото това е моят живот, изписан на лицето ми и това има значение. Не би ми хрумнало да скрия това.“

Актрисата не се притеснява да показва колко удобно се чувства в собствената си кожа. Звездата отказва да се срамува, че изглежда като 48-годишна майка на три деца.

„Мисля, че с напредването на възрастта жените стават още по-секси“, споделя още Уинслет, цитирана от pajiba.com.

Запазвайки натуралното си излъчване през годините, къдрокосата красавица не се е подлагала на по-драстични процедури и интервенции.

„С всяка година се чувствам все по-удобно да бъда себе си.“, споделя актрисата, изиграла журналистката Айрис Симпкинс във “Ваканцията“, цитирана от The Mirror.

Самочувствието и увереността на Кейт произтичат от нейното бойно кръщение, превръщайки се в суперзвезда само на 21 години след участието си в „Титаник“. Макар да е страдала от хранително разстройство през 90-те след атаките на таблоидите, в момента актрисата приветства възможността да се показва на екрана с красотата на своите недостатъци – нещо, което прави в последния си филм „Лий“.

„Лицата ни стоят по-добре върху костната ни структура, имат повече живот, имат повече история. Нещата, които намирам за невероятно красиви, са бръчките около очите, гърба на ръцете, мисля, че тези неща са много красиви. Красотата наистина е чувство.“, казва красавицата пред Harper's Bazaar UK.

Кейт навършва 50 години през октомври 2025 г. и има списък с 50 неща, които иска да направи, за да отпразнува своя юбилей.

„Искам да прекарам годината, правейки 50 забележителни неща, независимо дали това е конкретен поход, който никога не съм правила, или актове на доброта. Събирам малък списък.“, споделя легендарната актриса и продуцент, цитирана от изданието.

През юни Кейт разкри как се е чувствала под светлината на прожекторите след ролята си в хитовия филм на Джеймс Камерън „Титаник“. Говорейки за работата си с Леонардо ди Каприо в блокбастъра от 1997 г., тя разкрива, че ѝ е трудно да говори колко е била наранена от коментари за тялото си след премиерата на филма.

Кейт Уинслет

Снимка: БГНЕС

„Всъщност се почувствах малко разбита от това, честно казано имах прекрасно семейство, но всичко, което те видяха, беше „Боже мой, Кейт има работа в наистина голям филм.“ Човек не иска да се обърне към майка си и баща си и да признае, че всъщност е много трудно.“, споделя Уинслет пред сп. Variety.

Сред предстоящите проекти на Кейт е музикално-визуалният проект DreamScapes и продукцията FAKE, базирана на истински случай.

За още новини от света на киното и звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор на статията:
Донка Найденова

КоментариКоментари