IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Изрязана ли бе Меган Маркъл от снимка с принц Хари

19 септември 2024 10 40

Става въпрос за фотоса, използван от крал Чарлз и принц Уилям

Снимка: БГНЕС

На 15 септември кралската канцелария в Бъкингамския дворец пожела на принц Хари щастлив 40-и рожден ден в Instagram, Х и Facebook, като използва снимка на херцога на Съсекс, направена в Ирландия през 2018 г. Екипът на принц Уилям и Кейт Мидълтън препубликува същата снимка в Instagram Stories на официалните си общи акаунти в Instagram и X, заедно с друго съобщение, с което отпразнува важния рожден ден на Хари.

Макар че в официалните пожелания на кралското семейство от 15 септември беше използван самостоятелен кадър на принц Хари, по-внимателен поглед показва, че 43-годишната херцогиня на Съсекс всъщност е седнала до принц Хари на по-големия кадър, направен, когато двойката спира в Dogpatch Labs в Дъблин през юли 2018 г., само два месеца след кралската им сватба през май същата година.

Оказва се, че фотографът Джими Рейнфорд е публикувал две версии на снимката за Getty Images. В единия кадър, по-широкият, показва младоженците усмихнати заедно с други хора. В отделен кадър по-близкото изрязване е насочено към херцога на Съсекс, което изглежда е изображението, използвано заедно с посланията за 40-ия рожден ден на Хари.

Снимката на принц Хари, използвана и в двата комплекта пожелания, го показва усмихнат и засмян в сив костюм с бяла риза. Снимката е направена по време на обиколката на двойката в Ирландия – първото им задгранично пътуване като женена двойка.

Принц Хари прекарва уикенда по случай 40-ия си рожден ден с Меган Маркъл на благотворителен тенис турнир в Лос Анджелис. Според „Индипендънт“ Бъкингамският дворец е потвърдил чрез говорител, че използваното изображение не е променено и е употребено във формата, в която е получено, което означава, че Меган не е изрязана от кадъра.

През 2022 г. бяха изминали две години, откакто кралското семейство за последен път спомена херцога на Съсекс в социалните медии.

Същата снимка беше разпространена в интернет с малко по-различен текст. „Пожелавам на херцога на Съсекс много щастлив 40-и рожден ден днес!“ надписа кабинетът на крал Чарлз и кралица Камила снимката, а принцът и принцесата на Уелс написаха: „Пожелавам щастлив 40-и рожден ден на херцога на Съсекс“.

People разбра, че херцогът на Съсекс е отбелязал важния си рожден ден на 15 септември с частно празненство в Монтесито, Калифорния, заобиколен от семейство и приятели. След това се очаквало принц Хари да продължи празненството в чужбина с близки приятели.

Херцогът и херцогинята на Съсекс се преместиха в родния щат на Меган в САЩ, след като се оттеглиха от кралските си роли във Великобритания през 2020 г., и живеят в Монтесито със сина си принц Арчи, на 5 години, и дъщеря си принцеса Лилибет, на 3 години.

Принц Хари казва, че е „развълнуван“ да навърши 40 години в послание за рождения си ден: „Нова перспектива за живота.

Празничните публикации за рождения ден на принц Хари от крал Чарлз и принц Уилям бяха изненада, тъй като публичните пожелания за рожден ден обикновено са запазени за работещите кралски особи. Въпреки това е имало изключения, като например когато крал Чарлз, кралица Камила, принц Уилям и принцеса Кейт пожелаха на Меган щастлив 41-и рожден ден през август 2022 г.

В друг пример службата на кралското семейство (тогава управлявана от офиса на кралица Елизабет) пожела на принц Андрю щастлив 60-и рожден ден на X през февруари 2020 г. след оттеглянето му от кралските задължения в светлината на протестите около интервюто му за BBC Newsnight през ноември 2019 г.

На фона на продължаващия разрив между Хари и Уилям, както и на обтегнатите отношения на херцога на Съсекс с баща им, мнозина изтълкуваха неочакваните послания за рождения ден като потенциална маслинова клонка.

Навлизайки в новото десетилетие, принц Хари сподели пред People, че е съсредоточен върху бащинството.„Най-добрият подарък, който съм получавал, без съмнение са децата ми. Наслаждавам се да ги гледам как растат всеки ден и обичам да съм техен баща“, каза херцогът на Съсекс предPeople преди рождения си ден в изявление чрез своя говорител.

Поглеждайки напред в календара, херцогът се очаква да пътува до Ню Йорк по-късно този месец от името на няколко близки до сърцето му каузи, включително организацията, която стои зад наградата за наследството на принцеса Даяна.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари