IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кучето на Дрю Баримор почти изяде роклята на Ева Мендес

25 септември 2024 10 50

Малкият Дъглас привлече вниманието в новия епизод на шоуто на Баримор

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Кучето на Дрю Баримор многократно се опитва да изяде флоралната рокля на Ева Мендес по време на интервю за предаване по CBS.

Водещата на „Шоуто на Дрю Баримор“ се наложи леко да се скара на кучето си и да го премести на безопасно разстояние от роклята, като му каза: „Късметлия си, че тя е толкова добър човек!“.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Decider.com (@deciderdotcom)

Кучето Дъглас не можа да се насити на роклята на Ева по време на епизода на шоуто в четвъртък, 19 септември 2024 г.

14-годишното кученце, което често придружава Баримор на дивана по време на нейните интервюта, беше обсебено от яркорозовите флорални елементи върху модела на Стела Маккартни. Палавият Дъглас многократно се опита да изяде цветята по време на предаването, което неминуемо забавляваше както зрителите, така и самата Ева Мендес. 

Носителката на „Златен глобус“ в началото се опитваше да остане равнодушна към модния празник на своя домашен любимец, опитвайки се да поддържа разговора. Камерите обаче често улавяха погледа на нейната гостенка, съсредоточен към Дъглас, докато тя говореше за кампанията и сякаш се опитваше да отвлече вниманието на кучето от роклята си.

През цялото време Дъглас остана невъзмутим и продължи да се опитва да се радва на цветята, което накара Мендес да попита зрителите: „Виждате ли това?“

В един момент изглежда, че Баримор е изчерпала търпението си, тъй като кученцето е изгонено на дивана, където незабавно заспа още по-невъзмутимо.

След известно време Дъглас опита отново да си хапне от цветята върху тоалета на звездата от „Хич“ и „Бързи и яростни“.

По време на шоуто Ева Мендес представи своята дебютна детска книжка „Деси, Мами и безкрайните тревоги“. Актрисата определя проекта си като „любовно писмо към моите деца и вашите“, пред сп. People.

50-годишната Мендес има две дъщери заедно с дългогодишния си партньор, актьорът Райън Гослинг. В интервю за Good Morning America на 17 септември, звездата споделя колко много двете ѝ деца харесват книгата ѝ. „Те я обожават“, допълва Ева, за която четенето на книги с децата, е изключително важно за тяхното развитие.

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор на статията:
Донка Найденова

КоментариКоментари