IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Майкъл Бубле отказва 15 пъти да е част от журито на The Voice

26 септември 2024 14 50

Макар изпълнителят да не харесва идеята да оценява други артисти, се присъединява към новия сезон на шоуто

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Носителят на 5 награди „Грами“ Майкъл Бубле сяда на стола на менторите в новия 26-и сезон на американското музикално риалити шоу The Voice. Компания на поп и джаз изпълнителя ще правят рапърът Снуп Дог, певицата Гуен Стефани и кънтри легендата Риба Макинтайър.

От NBC определят Бубле като „суперзвезда, противопоставяща се на жанровете, която ще напътства най-добрите неоткрити артисти в страната – от вълнуващите прослушвания „на сляпо“, през целия път до грандиозните изпълнения на живо“.

49-годишният канадски изпълнител и текстописец прави своя треньорски дебют в предаването от първия епизод на тазгодишния сезон – на 24 септември 2024 г.

Любопитно за Бубле, е че новото издание на шоуто не е първото, в което е поканен като част от менторите. Според изданието Entertainment Weekly, се оказва, че елегантният музикант е отказвал участие поне 15-16 пъти в историята на шоуто, чиято премиера е на 26 април 2011 г.

„Другите предавания имат съдии. Ние сме треньори. И причината да го кажа е, че повечето певци са по-добри от мен и не ми е мястото да оценявам никого.“, споделя Бубле, цитиран от ЕW.

Артистът е удовлетворен от мисълта, че има възможност да помогне на изгряваща звезда да сбъдне мечтите си.

„Да ги обучавам и да имам удовлетворението да помогна на някой друг да постигне това, което и аз? Това е готината част.“, добавя още изпълнителят на Haven't Met You Yet.

Преди години Бубле все пак се е появявал в шоуто, в третия сезон, като съветник на Team Blake, когато деветкратният шампион – кънтри звездата Блейк Шелтън, има нужда от помощ за отбора си.

Тази година Майкъл ще помага на Snoop Dogg да свикне с обстановката, разбира се, с подкрепата на треньорите ветерани Гуен Стефани и Риба Макинтайър.

„Моят отбор е наистина добър, но на всеки се случват хубави неща в отбора му“, признава певецът относно талантите на изпълнителите в Team Buble.

Но разбира ли се Бубле с новите си колеги в предаването?

„Ние я наричаме Reba „Magnet-ire“, защото когато столът се завърти, хората просто я обичат... и тази усмивка. А Гуен е „Never No Ste-phania“, защото има бърза мисъл. Тя е много интелигентна и просто го казва така, както е, а Снуп, моят чичо Снуп, всички го обичат.“, добавя звездата за другите ментори в The Voice.

Бубле и

Майкъл Бубле със съпругата си, Снимка: Getty Images

От шоуто обещават конкуренцията тази година да е още по-голяма, особено срещу действащия шампион Макинтайър, която все още е на върха след първата си победа като треньор миналия сезон. Макар състезателният характер на шоуто да е основна част от неговата привлекателност за зрителите, Бубле отбелязва, че той и колегите му треньори приемат много сериозно въздействието си върху вокалистите.

„Знам, че това е телевизионно шоу и знам, че има включена игра и че всеки от нас играе роля, но мога да ви уверя, че това не е игра за никого от нас. Ние знаем, че за всеки от тези хора, това е неговият живот, неговата съдба, неговата мечта. И знаем, че сме голяма част от това пътуване. Ние не сме съдии. Кои сме ние да съдим? Ние сме треньори и се надяваме, че можем да допринесем с нашия опит и любовта, която имаме към музиката, и страстта, за да ги направим по-добри артисти и да им помогнем в това пътуване.“, добавя Бубле пред EW.

На 8 август изпълнителят обяви на официалния си сайт, че подготвя нов албум с най-големите хитове The Best Of Bublé, който ще излезе на 27 септември. Компилацията включва 21 основни песни, както и две неиздавани досега песни – Quizas, Quizas, Quizas и Don’t Blame It On Me.

За още новини от света на музиката и звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор на статията:
Донка Найденова

КоментариКоментари