IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Мелани Хамрик за 44-годишната разлика с Мик Джагър: Не ме интересува, щастлива съм

26 септември 2024 09 00

Бившата балерина има и 7-годишен син с рокаджията

Снимка: БГНЕС

Снимка: БГНЕС

Мелани Хамрик няма никакво намерение да обръща внимание на хората, които виждат проблем в голямата възрастова разлика между нея и дългогодишния ѝ партньор Мик Джагър.

37-годишната Хамрик и 81-годишният Джагър са заедно повече от 10 години и имат 7-годишен син на име Деверакс. В ново интервю за списание Times, авторката и пенсионирана балерина споделя как се справя с постоянните критики, насочени към нея и избора ѝ за партньор.

„Не мисля за тях. Всеки си има собствено мнение. Ако мислиш за мнението на другите, независимо къде се намираш в живота, ще имаш проблем и постоянно ще анализираш ситуацията“, казва Хамрик.

Тя допълва, че не допуска критичните коментари да достигат до нея и семейството ѝ, запазвайки както своето, така и благосъстоянието на близките си. „Щастлива ли съм? Да. Щастливи ли са хората в живота ми? Да. Наранявам ли някого? Не. Така че всеки може да си гледа работата“, каза още Мелани.

Авторката, която наскоро публикува втория си роман, озаглавен Unraveling, за първи път среща Миг Джагър през февруари 2014 година по време на концерт на Rolling Stones в Токио. Тя посещава събитието заедно с други танцьори от Американския балетен театър, в чиято трупа играе 15 години преди да се пенсионира през 2019 година.

Хамрик каза пред Times, че рокаджията я поздравил зад сцената съвсем нормално, като тя дори не била толкова запленена от звездния му статут.

„Балетистите срещат някои от най-големите звезди и наистина понякога не знаем кой седи пред нас. Защото, за нас, другите балетисти са боговете. Те са тези, които изучаваш и на които се възхищаваш. Ти си в своя си свят. Мик е перфектният баланс. Той не е балетист, но е танцьор и шоумен. Разбираме света на другия, но сме далеч от него“, разказва Мелани.

През юни 2023 година Хамрик говори пред списание People за значението на диамантения пръстен, който е подарен от Джагър. Тогава тя разкри, че двамата не бързат да минат под венчилото.

Когато бе попитана дали се вижда като булка, авторката не беше сигурна. „Не знам. По-скоро живея за момента, така че нищо не се знае“, допълни тя.

Жената на Мик Джагър показа танцувалните умения на сина им

79-годишният Мик Джагър предложи брак на 36-годишната си приятелка

Мик Джагър и 35-годишната му жена с празник за сина им

Хамрик и Джагър обединиха сили през 2019 година за балета Porte Rouge, за който той избира музиката от каталога на Rolling Stones, докато тя създава хореографията.

През юли бившата балерина отпразнува 81-ия рожден ден на своя любим със сладка публикация в социалните мрежи, включваща семейни снимки с малкия им син.

„Честит рожден ден, скъпи! Обичаме те!“, написа Хамрик.

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари

Rossitto ( преди 54 минути )
Много ясно живота е пари нищо, че ти го слага дърта мумия .
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Joro ( преди 2 часа )