IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Мел Гибсън се появи за първи път на червения килим с децата си Лусия и Ларс

26 септември 2024 08 30

Вижте най-малките наследници на многодетната холивудска звезда

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Мел Гибсън направи ексклузивна поява на червения килим с двете най-малки от деветте си деца –  14-годишната си дъщеря Лусия и 7-годишния си син Ларс. 68-годишният холивудски актьор и режисьор беше видян на специална прожекция на новия си филм „Чудовищно лято“ в Гилдията на режисьорите на Америка в Лос Анджелис във вторник.

Актьорът от „Смъртоносно оръжие“ позира с Лусия, която споделя с бившата си приятелка Оксана Григориева и Ларс, който е от връзката му с настоящата му приятелка Розалинд Рос, на прожекцията на приключенския филм на ужасите.

За официалната си поява носителят на „Оскар“, който миналия месец присъства на церемонията на Винс Вон на Холивудската алея, носеше тъмносиньо карирано спортно сако върху бяла риза. Австралиецът допълни ансамбъла си с тъмносини дънки и черни маратонки, демонстрирайки и буйната си бяла брада, с която не се разделя през последните години.

Тийнейджърката Лусия е облечена в червена рокля с открити рамене и обувки на токчета, докато русокосият Ларс е спортно-елегантен – в бяла риза с тъмносини дънки и черни маратонки.

Актьорът и режисьор на „Смело сърце“ е щастливо обвързан с майката на най-малкото си дете – 34-годишната сценаристка Розалинд от точно 10 години и видимо разликата във възрастта им не пречи на любовта им.

Мел и

Мел и дългогодишната му половинка Розалинд Рос: Getty Images

Гибсън е работил по редица по-малки проекти през последните години, докато продължава да възстановява кариерата си повече от десетилетие след поредица от пагубни скандали.

При инцидент от 28 юли 2006 г. в Малибу, Калифорния, Гибсън беше арестуван за шофиране в нетрезво състояние, след което заместник-шерифът на окръг Лос Анджелис каза, че актьорът е започнал антисемитска тирада, от типа, че евреите са отговорни за всички войни по света.

Кариерата на Гибсън продължи да пропада четири години по-късно през 2010 г., когато се появиха серия от записи, в които той използва множество расови обиди и заплахи с насилие срещу бившата си приятелка Григориева.

В резултат на скандала от 2010 г. Гибсън загуби роля в „Последният ергенски запой 2“, след като актьорите и екипът протестираха срещу присъствието му във филма.

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари