IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Горещ септември – Арън Тейлър-Джонсън показа секси тяло на плажа

25 септември 2024 14 30

Вижте последните впечатляващи снимки на бъдещия Джеймс Бонд

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Арън Тейлър-Джонсън демонстрира впечатляващите си релефни коремни мускули, сгушен в 57-годишната си съпруга Сам. 34-годишният британски актьор, който е спряган за бъдещия Джеймс Бонд, и половинката му са документирали скорошното си романтично бягство в Instagram.

Чрез кадрите в социалната мрежа Арън видимо се хвали с усъвършенствания си във фитнеса торс, докато позира край океана и пуши цигара в близост до любимата си.

От своя страна, режисьорката Сам, която е с 23 години по-възрастна от съпруга си, демонстрира младежката си фигура по бански и дънкови панталонки. Арън е споделил ваканционните изображения в своите профили в социалните медии, а до снимките просто е написал: „малко бягство“, заедно с някои розови емотикони на сърца и дъга.

Арън и Сам се запознават на снимачната площадка на нейния филм Nowhere Boy през 2009 г. (тя е режисьор, а той е в главната роля), след което се женят бързо и създават две деца – дъщерите Уилда и Роми. Сам има и две големи деца – Анджелика и Джеси от предишния си брак с търговеца на произведения на изкуството Джей Джоплинг.

Когато двамата се влюбват на снимачната площадка, Арън е едва 18-годишен, а Сам е на 42. Възрастовата им разлика и самата им връзка предизвикаха много негативни коментари и мнението, че отношенията им няма да просъществуват дълго – нещо, което те опровергаха с времето. И двамата са споделяли в интервюта, че имат много „дълбока връзка“.

Сам преди е говорила, че се е влюбила в Арън веднага, но настоя, че помежду им нищо не се е случило, докато общият им филм не е бил завършен. Тя каза: „Успях да издържа почти до края на филма. Тогава дори не бяхме заедно. Може би чувствата са били там, но не са били предприети действия.“

Последните снимки на Арън идват на фона на съобщенията, че той е избран да изиграе новия Джеймс Бонд. Вестник The Sun съобщи преди няколко месеца, че на британския актьор „официално е била предложена възможността да изиграе Агент 007“, слагайки край на спекулациите относно това кой ще е наследникът на Даниел Крейг.

В отговор на слуховете, че може да влезе в обувките на Бонд миналата седмица, Арън показа сдържаност, като каза на списание Numero: „Намирам за очарователно и прекрасно, че хората ме виждат в тази роля. Приемам го като голям комплимент“.

Арън започва да се занимава с актьорско майсторство като дете и кариерата му се развива все по-силно с три огромни филмови изяви само тази година. Той играе ролята на известна екшън звезда, която изчезва в The Fall Guy, заедно с Райън Гослинг и Емили Блънт.

Освен това ще се появи в горещо очаквания римейк на готическия хорър „Nosferatu“ от 1922 г., режисиран от Робърт Егърс и включващ звезден актьорски състав от Бил Скарсгард, Никълъс Холт, Лили-Роуз Деп и Уилем Дефо.

Но най-голямата предстояща роля на Арън ще го накара да се присъедини към вселената на супергероите, тъй като той ще играе главната роля в „Кравен Ловецът“, петият филм от Вселената на Човека паяк на Sony.

Преди това той беше номиниран за две награди BAFTA, а е печелил и наградата за най-добър актьор в поддържаща роля на Златен глобус за „Нощни животни“.

За още новини от света на отношенията и звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари