IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

На ръба на развода – бракът на принц Хари и Меган Маркъл бил в застой

27 септември 2024 11 00

Кралски биограф говори за проблемите в отношенията на семейство Съсекс

Снимка: БГНЕС

Напоследък феновете на Меган Маркъл и принц Хари усилено обсъждат евентуалния им развод. Кралският експерт Том Куин идентифицира няколко фактора, които могат да повлияят негативно на отношенията на двойката.

След като се премества в Монтесито през 2020 г., Хари се чувства изолиран, без собствени приятели или бизнес в Америка. За разлика от него, Меган активно гради живота си, с подкрепата на семейството и близките си. Херцогът на Съсекс обмисля да се премести в Канада, но приятелите му не се разбират със съпругата му.

„Приятелите му все повече липсват на Хари и обмисля да се премести в Атлантическа Канада, където все още живеят повечето му военни и училищни приятели, които той така и не вижда, защото те не го посещават в Щатите, защото не могат да понасят Меган“, обяснява Том Куин.

Експертите също така отбелязват, че Меган търси партньор, готов за успех, докато Хари е загубил инициативата си след преместването. „След като разходи кучето и може би отиде да се повози с колата, той няма какво да прави, освен да подкрепя Меган. Меган, от друга страна, се нуждае от някого, който има сериозна решимост да излезе на бял свят. Това доведе до огромно напрежение в отношенията им“, добавя Том.

В същото време се заговори, че принц Хари и Меган Маркъл и тази година няма да прекарат Коледа във Великобритания.

Според информацията, Хари отказва тази покана, тъй като както неведнъж е заявявал, смята, че не е безопасно да заведе в родината си Меган и децата им – Арчи и Лилибет.

Както Express съобщи по-рано, очакваше се двойката да прекара празничния сезон в Althorp House с чичото на Хари по майчина линия, Чарлз Ърл Спенсър.

Но правните битки на принц Хари по въпроса за осигуряването на безопасността на семейството му в Обединеното кралство от държавните сили за сигурност все още продължават.

Също така изглежда, че правителството няма намерение да прави отстъпки, след като семейство Съсекс се оттегли през 2020 г. и се премести да живее в Северна Америка.

Ако двойката все пак посети Обединеното кралство, поне за кратък период от време, това ще бъде първото официално завръщане на Меган, откакто тя дойде последно през 2022 г. за погребението на кралица Елизабет II.

Бившата кралска кореспондентка на BBC Джени Бонд каза: „Е, ако офертата наистина беше направена – което изглежда доста логично – и ако я приемат, това би противоречало на всичко, което Хари каза за сигурността. Той многократно е заявявал, че смята за опасно да доведе жена си и децата си в Обединеното кралство без гаранцията за официална защита.

Между другото имената на херцога на Съсекс и на брат му – принц Уилям бяха замесени и в скандала с Шон Диди Комбс.

Музикантът, който е изправен пред брутални обвинения в сексуален трафик, измама, рекет и изнасилване, някога е мечтал да общува с кралски особи. В началото на 2000-те години той кани на своите шумни партита тогава много младите принц Уилям и принц Хари.

Самият рапър признава това в интервю през 2011 г. в The Graham Norton Show. Имаше нужда от млади и горещи момчета за необуздано забавление при затворени врати.

Когато Греъм Нортън посочи, че Уилям планира да се ожени за Кейт Мидълтън същата година, Диди се пошегува: „Вече не. Не разваляйте нашата кралска сватба. Повярвайте ми, те не са в списъка.“

След това рапърът обясни: „Навремето, когато те бяха млади момчета, които растяха и самите те изпадаха в беда, аз си казах: „Защо не излизаш с мен?“ Разбира се, Комбс намекваше за многобройните афери на Уилям и нощните приключения на Хари, които бяха тиражирани в таблоидите.

С изказванията си музикантът постави принцовете в неудобно положение и влоши репутацията им. Все още не е известно дали Хари или Уилям са присъствали на скандалните му партита.

Но явно са имали добри отношения, тъй като през 2007 г. беше съобщено, че рапърът участва на концерт в памет на принцеса Даяна в Wembley Arena.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари