IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Без драма – Дженифър Гарнър се наслаждава на забавната си връзка с Джон Милър

27 септември 2024 09 00

Актрисата се радва на мир и спокойствие в любовния си живот за разлика от своя екссъпруг Бен Афлек

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Дженифър Гарнър се наслаждава на „забавната“ си и „лесна“ връзка с бизнесмена Джон Милър, като същевременно продължава да е грижовна майка на трите си деца от своя екссъпруг Бен Афлек.

Но за разлика от неговите бурни отношения с Дженифър Лопес, с която е напът да се разведе след 2-годишен брак, то любовният живот на Гарнър е доста по-спокоен и хармоничен.

Дженифър и Джон са заедно от 2018-а и макар да не живеят заедно са много сериозни един към друг, а актрисата е много щастлива, твърдят нейни приближени.

Източник казва пред списание People, че 52-годишната Гарнър прекарва възможно най-много време с Милър, когато няма ангажименти покрай децата си – Вайълет (18), Серафина (15) и Самуел (12).

„Тя обича Милър“, казва източникът и добавя: „Те са много сериозни по отношение на връзката си като той също е родител и разбира нейния приоритет.“

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Newtome45 (@newtome_45)


Според източника Джон няма нищо против факта, че Гарнър се е опитала да бъде медиатор в отношенията на Афлек и Джей Ло в името на това да се опита да ги помири – нещо, което не успя да направи. Милър също бил в добри отношения с Афлек и разбирал загрижеността на Гарнър.

Говори се, че двете Дженифър също са се сближили много в последните две години покрай децата си като наследниците на попзвездата – 16-годишните близнаци Еме и Макс, които тя споделя с бившия си съпруг Марк Антъни, са си доста близки с децата на Афлек и Гарнър.

Колкото до Гарнър и Милър – те са заедно от шест години като си бяха взели кратка почивка през 2021 г., за да се съберат отново само след няколко месеца.

Двойката редовно е забелязвана заедно на джогинг или на разходки из Лос Анджелис като влюбените винаги изглеждат с усмивки на лица и облечени небрежно, но в синхрон. Миналата седмица двамата бяха засечени на среща в ресторант, опровергавайки слуховете, че отношенията им са охладнели именно заради ангажираността на Гарнър с живота на Бен.

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари