IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Принс и Хали Бери – били ли са любовна двойка

2 октомври 2024 09 00

Актрисата направи интересно признание за отношенията си с изпълнителя на Purple Rain

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Актрисата Хали Бери е била ухажвана от много мъже през годините, някои от тях – известни личности от света на Холивуд и MTV. Красавицата, едно от момичетата на Бонд,  не може да се оплаче от звездни обожатели. Сред най-забележителните мъже, с които е излизала, са Кевин Костнър, Еди Мърфи и Оливие Мартинес.

В шоуто Jimmy Kimmel Live! от 23 септември 2024 г., Бери си спомни интересна случка от концерт на покойния изпълнител Принс.

На въпрос на водещия: „Вярно ли е, че Майкъл Джексън е помолил Babyface да те покани да излезеш на среща с него?“, актрисата отговаря: „Не знам. Но знам, че Принс ме покани на среща.“

Носителката на „Оскар“ разказва, че Принс я е поканил по различен и изненадващ начин.

„Бях на един от концертите му в Сънсет в клуб „Кий“ и той накара някой да дойде при мен с лист хартия. И както правят децата, беше написано „Харесваш ли ме? Да или не. Отбелязах “да“ в квадратчето! Исках да кажа, че съм на неговия концерт, да!“, спомня си Бери.

Малко след това Бери получава нов въпрос – изпълнителят на Purple Rain я пита дали ще излезе с него на среща. Актрисата отговаря, че този път не е поставила отметка в квадратчето, но е запазила бележката като скъп спомен.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by TMZ (@tmz_tv)

Принс почина през 2016 г. на 57-годишна възраст. Личност с много таланти, певец, текстописец, продуцент, танцьор, актьор и режисьор, Принс е един от най-великите музиканти на всички времена. Със 7 награди „Грами“, певецът е продал над 150 милиона записа по цял свят.

Смятан за виртуоз на китарата, изпълнителят се отличава с широк вокален диапазон.

През 2011 г. музикантът връчи награда на Бери на NAACP Image Awards. Двамата изглеждат топло настроени един към друг, а носителят на „Златен глобус“ вероятно си е спомнил романтичните си чувства към актрисата.

Прегръщайки Принс, докато приема наградата на сцената, Бери започва речта си: „Сякаш не може да бъде по-невероятно да спечелиш награда, но да ти бъде връчена от Принс. Обичах го през целия си живот, така че благодаря ти, Принс, че ме почете тази вечер...“

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Prince (@prince)

„Първият ми концерт беше на Принс. Този човек и неговата музика промениха детството ми и тийнейджърските ми години“, споделя актрисата пред Andscape през 2017 г.

Макар и да не стават двойка, през годините двете звезди споделят силно приятелство.

„Бях огромен негов фен, изпълнен с възхищение, и станах негов приятел през живота му.“, разказва бившата съпруга на Оливие Мартинес.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Prince (@prince)

В момента Бери се среща с музиканта Ван Хънт, с когото се запознава чрез брат му.

За връзката си, тя споделя пред Marie Claire: „Това беше първият път, когато бях лудо влюбена, преди да правя секс. Това никога не ми се е случвало, никога. Говоря за едно от онези променящи живота, красиви преживявания. Беше вълшебно, просто вълшебно.“

„Отне ми минута, за да го разбера правилно. Но естеството на начина, по който това се случи, имам истинска вяра, че това е всичко, че това е моят човек.“, добавя актрисата, която е била омъжена три пъти.

Сред последните проекти на Бери, е трилърът Never Let Go и шпионската комедия The Union с Марк Уолбърг.

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор на статията:
Донка Найденова

КоментариКоментари