IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Дъщерята на Кърт Кобейн – Франсис – стана майка за първи път

1 октомври 2024 17 50

Съпругът ѝ пък е син на друга известна личност – Тони Хоук

Снимки: Getty Images

Снимки: Getty Images

Ето това е дете, което ще се хвали наляво и надясно с известните дядовци!

В края на месец септември дъщерята на Кортни Лав и покойния Кърт Кобейн обяви, че е родила първото си дете. Франсис Бийн Кобейн и съпругът ѝ Райли Хоук са станали родители на 17 септември, когато на бял свят се появява синът им Ронин Уолкър Кобейн Хоук. Новината беше обявена в социалните мрежи, където гордата майка сподели и първи снимки на детето.

„Добре дошъл на този свят, най-красиви сине. Обичаме те повече от всичко“, написа Франсис под черно-белите кадри.

Поредицата от снимки започва с новороденото, обърнато настрани от камерата, увито в топло одеяло. После следват кадри на ръчичките на Ронин, хванали здраво пръстите на майка му, както и един, на който момченцето е в прегръдките на баща си Райли, който е син на пенсионирания професионален скейтър Тони Хоук.

Голяма част от известните приятели и семейството на двойката ги поздравиха в коментарите, включително гордият дядо Тони, който се пошегува, че това е любимият му внук.

„ОО! Поздравления!“, написа Зелда Уилямс, която е дъщеря на покойния актьор Робин Уилямс.

Харпър Гроул, дъщеря на бившия колега на Кърт Кобейн от групата Nirvana Дейв Гроул, просто остави емотикони на сърце и плачещо човече, за да поздрави новите родители. Комедиантката Кейт Микучи, известна с ролята си в „Как се запознах с майка ви“, пък допълни „Добре дошъл, сладък Ронин! Обичаме те!“.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tony Hawk (@tonyhawk)

Франсис за първи път разкри връзката си с Райли през 2022 година, когато сподели негови снимки в своя профил в Instagram. Двамата се ожениха на 7 октомври 2023 година на интимна церемония на викторианска тематика, която бе ръководена от фронтмена на R.E.M. Майкъл Страйп. Той, от своя страна, пък е и кръстник на Франсис, така че връзката им е още по-дълбока.

Феновете успяха да видят част от празненствата чрез публикация на Тони Хоук в чест на рождения ден на сина му в края на 2023 година. Тя включваше снимка от сватбата, както и кратък коментар за събитието.

„Честит 31-ви рожден ден на този прекрасен, талантлив млад човек. Благодарен съм, че намери любовта на живота си и здравословен, дисциплиниран подход към порастването. И за това, че вдъхновява по-малките си роднини да направят същото. Прекарахме си чудесно на сватбата и те обичаме, Райли!“, написа Тони.

Годината за Франсис пък не започна по най-добрия начин, след като тя отбеляза 30 години от смъртта на баща си през април. Артистката е единствено дете на покойния фронтмен на Nirvana и Кортни Лав, раждайки се през 1992 година. За да отбележи тъжната годишнина, Франсис сподели серия от снимки в своя профил в Instagram, включително от детството на Кърт, общи техни снимки и черно-бял кадър на ръцете му.

В описанието Франсис пише, че често ѝ е напомняно как нейните ръце приличат на тези на баща ѝ. Тя също така добави, че често чувства как би искала да познава повече баща си, който умира, когато тя е едва на 18 месеца.

Певицата допълва, че притежава писмо, което баща ѝ й е написал преди да се роди, в което е включено изречение, което гласи „Където и да отидеш или където и да отида аз, винаги ще бъда до теб“. Франсис е категорична, че Кърт е спазил обещанието си, защото го чувства до себе си по всякакъв възможен начин.

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари