IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Експерти по красота разкриват как 38-годишната Линдзи Лоън върна часовника назад

5 октомври 2024 15 00

Актрисата изглежда с десетилетие по-млада

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

В момента Линдзи Лоън е в разгара на голямото завръщане в холивудската си кариера. Не само че е заета с няколко поредни филмови роли и че е щастливо омъжена с бебе, но 38-годишната звезда също така изглежда по-млада и свежа от всякога – сякаш е върнала часовника назад.

Феновете забелязаха, че тази година актрисата от „Гадни момичета“ изглежда сякаш с десетилетие по-млада. Но каква е тайната на червенокосата Лоън, която в 20-те си години имаше проблеми с алкохола и наркотиците и на повечето си снимки изглеждаше така, сякаш е с махмурлук?

Списание Femail се обърна към множество пластични хирурзи и експерти по естетика, за да види какво може да е направила звездата, за да постигне своята забележителна трансформация и съхранен младежки външен вид.

 

Странното е, че в годините между 2012 и 2017-та Линдзи изглеждаше много по-възрастна, отколкото сега (на основната снимка, актрисата е снимана преди броени дни на модното шоу на Balenciaga в Париж).

Сертифицираният пластичен хирург д-р Джонатан Сайкс отбелязва, че актрисата изглежда се е върнала към първоначалната си естествена красота през последната година.

Линдзи Лоън

Линдзи Лоън през 2017 г.; Снимка: Getty Images

„Бих казал, че мисля, че тя изглежда страхотно и всичко, което беше наистина красиво в нея, когато беше млада, някак си се върна и това е зряла и красива версия на младата Линдзи“, казва той.

Спекулирайки какво може да е направила с лицето си, д-р Сайкс казва, че кожата ѝ „блести“ и предполага, че може да е третирала „пигментни и някои текстурни проблеми“ в кожата на лицето си, за да постигне новия си външен вид.

„Кожата ѝ няма дисхромии, които са пигментирани участъци по кожата, кръгли петна и така нататък“, казва той, подозирайки, че тя може да си е направила IPL процедури и нехирургично стягане на кожата.

Линдзи Лоън

Линдзи Лоън през 2016 г.; Снимка: Getty Images

Д-р Сайкс също казва, че според него Линдзи може би си е слагала ботокс, но подчертава, че процедурата е направена по фин начин, без да се прекалява.

Той също така вярва, че Лоън си е направила някаква форма на ринопластика, за да получи „перфектния“ нос. „Въпреки че носът ѝ не беше непривлекателен, фактът, че изглежда перфектно на последните снимки, предполага, че тя е направила нещо с него“, казва той.

Лоън, която в миналото се бореше с проблеми със злоупотребата с вещества, преобърна живота си през последните години. Тя замина да живее в Дубай, там срещна любимия си Бадер Шамас, за когото се омъжи през 2022 г. и двамата посрещнаха сина си Луай през 2023 г.

Миналата година източник каза пред списание Us Weekly, че актрисата в наши дни води много по-здравословен начин на живот. „Линдзи готви много и яде много пресни, чисти храни. Тя се храни доста здравословно като консумира много зеленолистни. Тя също така прави пилатес и ходи на разходки и тича с бебето и Бадер. Тя се фокусира върху това да бъде здрава майка.“

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари