IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Анджелина Джоли има връзка с 40-годишния британски рапър и активист Акала

4 октомври 2024 09 00

Двамата са засичани няколко пъти заедно в последните два месеца

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Анджелина Джоли все повече налива масло в огъня на слуховете, че има връзка с британския рапър и политически активист Акала. През уикенда 40-годишният рапър беше видян на парти в Ню Йорк, организирано от 49-годишната Джоли за нейната компания Atelier Jolie.

Акала може да се види ясно на снимка от събитието точно преди изображенията на носителката на „Оскар“ да се появят в същата фотогалерия. Бившата съпруга на Брад Пит е облечена в сив костюм и черни ботуши със спусната коса, докато Акала носи черна тениска и я гледа от публиката (вижда се в последния слайд).

Това идва два дни след като Акала се присъедини към Джоли на 62-рия филмов фестивал в Ню Йорк и по-точно на премиерата на нейния филм „Мария“ в зала Alice Tully в Линкълн център в Ню Йорк (първия слайд). Със сигурност е доста странно, че Акала следва навсякъде холивудската актриса в последно време.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @thejoliechronicles

Джоли е виждана публично на  няколко пъти с рапъра на фона на продължаващия ѝ горчив развод с Брад Пит. Източници, близки до звездата, казват пред списание People, че двамата са просто много добри приятели засега, но е факт, че слуховете за нова връзка стават все по-реалистични, тъй като двойката беше видяна да излиза от хотела на Джоли в Италия по време на Международния филмов фестивал във Венеция през август.

Акала; Снимка

Акала; Снимка:Getty Images

Списание In Touch твърди, че актрисата се вижда насаме с музиканта „повече от година“. Слуховете за първи път започнаха, когато Акала се присъедини към Джоли и дъщерите ѝ Захара (19) и Шайло (18) на литературния фестивал Calabash в Ямайка през май миналата година.

Очевидец сподели по това време, че Акала ги е развеждал наоколо. Двамата бяха видени да вечерят заедно в Милано шест месеца по-късно.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @thejoliechronicles

Според други източници Джоли и Акала са се сближили силно покрай активизма. „Те споделят една и съща страст, когато става въпрос за социални и хуманитарни каузи. Те направиха няколко колаборации през годините, които се фокусираха върху глобални проблеми като правата на човека“, казва друг източник пред People, добавяйки, че Джоли „е необвързана към този момент“.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @thejoliechronicles

Акала – роден като Кингсли Джеймс Маклийн Дейли, започва да се изявява като рапър, преди да се насочи към политически активизъм, подкрепяйки бившия депутат от Лейбъристката партия Джеръми Корбин на общите избори в Обединеното кралство през 2017 г.

По-голямата му сестра също е известна певица и рапърка Ms. Dynamite.

Слуховете за новата любов идват пет години след като Джоли беше обявена за законно необвързана от бащата на 6-те си деца Брад Пит. Акала не е първият рапър, с когото свързват Джоли след раздялата ѝ с Пит. Преди няколко години тя беше видяна на среща с музиканта The Weekend.

Междувременно Брад наскоро направи публична връзката си с дизайнерката на бижута Инес де Рамон, с която се вижда от две години.

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари