IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Казвайте ми татко – Тимъти Шаламе помага на Кайли Дженър в отглеждането на децата ѝ

4 октомври 2024 14 50

Явно отношенията между двете красиви звезди стават съвсем сериозни

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Романсът на Тимъти Шаламе и Кайли Дженър е минал на ново ниво, твърдят медиите зад океана. Според най-новите слухове актьорът вече е създал връзка с децата на риалити звездата, с която има връзка от година  и половина.

Твърди се, че Тими е започнал да прекарва качествено време с 6-годишната Сторми и 2-годишния Айри, които са от връзката на основателката на Kylie Cosmetics с рапъра Травис Скот.

Той се занимава с децата ѝ и оценява факта, че те винаги ще бъдат неин основен приоритет“, казва източник пред списание People. „Тимъти е близък с цялото семейство на Кайли и тя е близка с неговото“, добавя вътрешният човек.

Източникът продължава да коментира, че красивата звездна двойка има много сериозни намерения един към друг и че всичките им близки смятат, че те са страхотни заедно и се радват искрено на любовта им.

„Това е много сериозна, но и забавна връзка“, добавя вътрешният човек, казвайки още, че 28-годишният Шаламе и 27-годишната Дженър са успели да намерят добър баланс между работа и прекарване на качествено време заедно като хем са се фокусирали върху собствените си кариери, хем полагат усилия в укрепването на връзката си.

Актьорът в момента снима предстоящия си филм Marty Supreme в Ню Йорк, докато майката на две деца направи своя дебют на Парижката седмица на модата в шоуто на Коперни във вторник, което се проведе в Дисниленд. Именно след шоуто Кайли беше уловена да се прегръща със сестрата на Тимъти – Полин Шаламе, която беше дошла да я подкрепи.

Дженър и Шаламе бяха свързани за първи път романтично през април 2023 г., само три месеца след като източници казаха пред People, че тя се е разделила окончателно със Скот след 5-годишна бурна връзка.

Звездата от „Дюн“ и звездата от клана Кардашян направиха всичко възможно да запазят романса си в тайна като първите месеци се срещаха насаме, най-вече в домовете си.

По-късно те изненадаха феновете, когато бяха забелязани да се целуват на концерт от Renaissance World Tour на Бионсе през септември 2023 г. Двамата присъстваха заедно на Откритото първенство на САЩ по тенис по-късно същия месец (на основната снимка), а Дженър придружи любимия си на наградите „Златен глобус“ през януари тази година.

Оттогава Дженър и Шаламе не са се появявали заедно на обществено място. През юли обаче те бяха видени на вечерна среща в китайския театър TCL в Холивуд, Калифорния. Актьорът от „Малки жени“ също придружи риалити звездата на Бахамските острови за празнуването на нейния 27-и рожден ден през август.

За още новини от света на модата и звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари