IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Не уважаваш никого – Дензъл Уошингтън веднъж се изправил срещу Шон „Диди“ Комбс

11 октомври 2024 08 40

Актьорът се разкрещял на рапъра през 2003-та и напуснал партито му с гръм и трясък

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Дензъл Уошингтън веднъж се изправил срещу Шон „Диди“ Комбс на парти на рапъра, след което си тръгнал с гръм и трясък, пише списание Us Weekly.  Според изданието 69-годишният актьор влязъл в словесен сблъсък с Комбс по време на нощен купон, на който присъствал със съпругата си Паулета Уошингтън през 2003 г.

„Дензъл изкрещя на Диди: „Ти не уважаваш никого“, твърди вътрешен човек, който според сведенията е бил близък с носителя на „Оскар“ в началото на 2000-те.
„Той и Паулета бяха с намерението да купонясват до зори, но видяха нещо нередно и избягаха от партито“, твърди източникът.

Припомняме, че 54-годишният рапър музикален магнат беше арестуван наскоро за различни злоупотреби. Диди винаги е бил известен със своите диви партита, на които през годините са присъствали куп знаменитости, включително Леонардо ди Каприо, Сара Джесика Паркър, Дженифър Лопес, Аштън Къчър и др.

Дензъл, Диди

Дензъл, Диди и Джей Зи; Снимка: Getty Images

Партитата на рапъра в момента са обект на ревизия след неговия арест през септември по обвинения в трафик на сексуални услуги, рекет и проституция. Твърди се, че повечето високопоставени гости са знаели, че е разумно да напускат събиранията на Диди, преди нещата да станат твърде разюздани след 2 часа през нощта и да се превърнат в оргия.

„В момента, в който момичетата започнеха да свалят дрехите си, това беше сигналът, че разумните хора трябва да напуснат“, твърди източникът пред изданието.

Източникът твърди: „Това, което се случваше до 2 часа сутринта на тези партита, нямаше нищо общо с това, което се случваше в 5 сутринта.“

Въпреки че Дензъл не е говорил за посещението си на партитата на Комбс, неговият предполагаем съвет към комика Брандън Т. Джаксън стана вирусен в социалните медии. „Дензъл винаги ми казваше, когато бяхме на партита да си тръгвам 30 минути преди дяволът да се появи там“, сподели Джаксън веднъж в подкаст.

Докато Клоуи Кардашян, Ъшър и други знаменитости говориха открито за това как са си прекарвали на въпросните партита на Комбс, то Аштън Къчър и Джей Зи засега отказват да предоставят подробности.

„Имам много неща, които не мога да споделя, които са един много странен спомен“, каза веднъж 46-годишният съпруг на Мила Кунис относно купоните на Диди.

В момента Комбс е държан в Metropolitan Detention Center в Бруклин, Ню Йорк, без право на гаранция, след като пледира невинен по обвиненията. Адвокатът Тони Бъзби представлява повече от 100 предполагаеми жертви, обвиняващи носителя на „Грами“ в сексуално посегателство, но правният екип на Комбс продължава да отрича всякакви неправомерни действия, твърдейки, че всичко което се е случвало в дома на Диди е било пожелание и че това просто е бил неговият избор на начин на живот.

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebookhttps://www.facebook.com/tialoto.bg

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари