IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кейт Мидълтън със специални обеци в чест на победата ѝ над рака

8 октомври 2024 14 30

Принцесата на Уелс приключи с химиотерапията

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Кейт Мидълтън постепенно се завръща към редовните си кралски задължения и показва умисъл в избора си на аксесоари в първите си работни дни. 

Преди няколко дни принцесата на Уелс, която приключи химиотерапията за лечение на неоповестен досега рак, направи изненадваща поява в замъка Уиндзор. Там съпругът ѝ принц Уилям беше организирал специална среща с 16-годишната Лиз Хатън – начинаещ фотограф, която се бори с рядка и агресивна форма на рак. 42-годишният престолонаследник покани младата дама да заснеме официална церемония в Уиндзор като част от портфолиото ѝ. Тийнейджърката сподели, че е било „огромен шок“, когато е видяла принца и принцесата на Уелс след това.

За срещата Кейт Мидълтън носеше кестеняв костюм и обеци Cassandra Goad Temple of Heaven. Те са част от колекцията ѝ от години и имат специално значение.

Обеците от жълто злато са вдъхновени от императора на Китай. Той е бил смятан за син на небето, носещ небесна сила и отговорност за успеха или провала на неговото правителство. Аксесоарът се продава на дребно за 3347 долара и в момента може да бъде закупен от сайта на марката.

Елегантните обеци са един от основните избори на принцеса Кейт, като тя ги е носила и преди. Те стояха на ушите ѝ за предсватбеното тържество на Зара Тиндъл през 2011 година, а три години по-късно и за прием, организиран от Place2Be – благотворителна организация за психично здраве на деца, която Мидълтън подкрепя като патрон. 

Марката Cassandra Goad е лондонска марка, основана от жена, а принцесата на Уелс носеше луксозните перлени обеци по време на събитието Trooping the Colour през юни. Парадът за рождения ден на крал Чарлз беше една от двете официални публични появи на Кейт през тази година, след като тя обяви през март, че се подлага на лечение за рак.

Както през последните няколко пъти, Кейт избра да не носи своя емблематичен годежен пръстен със сапфир, който някога е принадлежал на покойната принцеса Даяна. Тя го замени с различно бижу, като засега няма точна причина за нейния избор.

Кейт Мидълтън с нова поява на фона на продължаващата ѝ борба с рака

Кейт Мидълтън и принц Уилям споделиха най-интимното си семейно видео

Как Кейт Мидълтън се подготвя за ролята си на кралица

На 9 септември принцесата на Уелс публикува видео съобщение в социалните мрежи, за да обяви, че е завършила химиотерапията си и сподели малко повече за това как си представя следващите месеци.

„Да направя каквото мога, за да остана далеч от рака, сега е моят основен фокус. Въпреки че завърших химиотерапията, пътят ми към изцелението и пълното възстановяване е дълъг и трябва да продължа да приемам всеки ден такъв, какъвто е. Очаквам с нетърпение да се върна на работа и да поема още няколко публични ангажимента през следващите месеци, когато мога“, каза принцесата.

Оттогава кралската особа тихо е провела няколко срещи по работа, но появата ѝ в замъка Уиндзор беше важна, защото беше първият път, в който Кейт беше официално снимана след приключването на лечението си.

„За нас беше удоволствие да се срещнем с Лиз в Уиндзор днес. Талантлив млад фотограф, чиято креативност и сила ни вдъхнови. Благодарим ви, че споделихте вашите снимки и история с нас“, написаха Кейт и Уилям в социалните мрежи. Двойката подписа съобщението с „WиK“, използвайки инициалите на собствените си имена като сигнал, че думите идват директно от тях, а не от екипа им.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by BBC Radio 4 (@bbcradio4)

В социалните мрежи бяха публикувани две снимки от срещата, на която Кейт прегръща Лиз, както и групов кадър, на който кралската двойка позира с тийнейджърката и нейното семейство.

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари