IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Възложиха делото срещу Шон „Диди“ Комбс на нов съдия

7 октомври 2024 15 00

Разкриха се и нови подробности за връзката на рапъра с Джъстин Бийбър

Снимка: Getty

Федералното наказателно дело за трафик на хора с цел сексуална експлоатация на Шон „Диди“ Комбс е възложено на нов съдия. Беше съобщено в съдебна преписка, че делото е преразпределено на съдия Арун Субраманиан, който за първи път е номиниран от президента Джо Байдън през 2022 г. и заема поста през 2023 г.

Субраманян е прекарал по-голямата част от кариерата си като адвокат по граждански дела, свързани със сложни спорове, в адвокатската кантора Susman Godfrey. Преди да се присъедини към кантората, той работи като адвокатски сътрудник на съдията от Върховния съд Рут Бейдър Гинсбърг.

Не беше дадено обяснение за промяната, предава CNN.

Делото на Комбс първо беше разпределено на случаен принцип на съдия Андрю Картър, който беше номиниран от президента Барак Обама през 2011 г.

Картър отказа да пусне Комбс под гаранция и нареди той да бъде задържан в затвора в очакване на процеса. В края на дългото съдебно заседание съдията заяви, че не може да намери условия, които да го накарат да освободи музикалния магнат с оглед на обвиненията в подправяне на свидетели и физическо насилие. Комбс е обжалвал решението.

Понастоящем Комбс е в затвора и се намира в Метрополитенския център за задържане в Бруклин, Ню Йорк, в очакване на наказателния процес.

Той беше арестуван по-рано този месец и обвинен в заговор за рекет, трафик на хора с цел сексуална експлоатация и транспортиране с цел проституция, и не се призна за виновен по обвиненията.

В същото време се разкриха още подробности за връзката на Джъстин Бийбър и Шон Диди. В архивираните видеоклипове и песни феновете забелязаха намеци за насилие от страна на рапъра, но самият Бийбър не коментира това.

Запознати твърдят, че върху артиста наистина е имало натиск, но родителите му не са обърнали достатъчно внимание на този факт. Майката на Бийбър, Пати Малет, не се интересуваше от естеството на взаимодействието на тийнейджъра с Пи Диди и буквално го „хвърли на вълците“.

Споменава се също, че Ъшър, с когото Бийбър подписа договор, може да бъде частично отговорен за случващото се.

„Последното нещо, което Джъстин иска да направи, е да преживее или дори да обсъди своето неудържимо приятелство с Диди. Но той започна да говори за това с приятели. Комбс му създаде собствен личен ад.

В момента Бийбър е съсредоточил вниманието си върху съпругата си Хейли и едномесечния им син Джак, но ако говоренето за травмата от миналото му може да помогне на другите, той вероятно ще го направи. Той иска да прекъсне цикъла веднъж завинаги“, сподели вътрешен човек с In Touch Weekly.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари