IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Захара Джоли блести на червения килим

9 октомври 2024 17 50

Девойката следва примера на майка си – стил, поведение и филантропия

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Анджелина Джоли и дъщеря ѝ Захара се match-наха в елегантни бели рокли на червения килим!

Актрисата сияе, когато пристига на премиерата на филма си „Мария“ със семейството си – най-големите ѝ синове Мадокс, 23, и Пакс, 20, и 19-годишната Захара.

Младата Захара върви по стъпките на майка си, като често копира стила и тоалетите на Джоли. За филмовия фестивал в Ню Йорк, девойката носи рокля, приличаща досущ на тоалета на Анджелина за наградите „Оскар“ от 2004 г. 

Емблематичен модел на Marc Bouwer, същата рокля бе носена и от Сидни Суини на церемонията през 2024 г.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @marcbouwer

На премиерата на филма, в който играе легендарната Мария Калас, Анджелина залага на ефирна бяла рокля на Madame Grès с V-образно деколте. Визията бе завършена от обувки в червен цвят от Aquazzura, в съчетание с дръзко червено червило. Бижутата ѝ са бели диамантени обеци и пръстен с диаманти на Cartier. Косата на актрисата бе небрежно спусната на вълни.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @zaharajp

Захара е изключителна млада дама, с която майка ѝ Анджелина Джоли много се гордее. Очевидно примерът на двамата родители актьори е ключов за афинитета ѝ към актьорската професия. Захара участва в озвучаването на Kung Fu Panda 3 – в ролята на Meng Meng.

Важно е да отбележим, че Захара е възприела и едно особено важно качество от Джоли, а именно, отношението към хората и особено към нуждаещите се. Момичето се изявява като филантроп, дарявайки приходите от своята колекция бижута за благотворителност.

През ноември 2023 г. студентката се присъедини към женската общност в Spelman College, исторически колеж за жени от афроамерикански произход. Дъщерята на Джоли и Брад Пит е радушно приета от всички в престижното учебно заведение, в което започна да учи през 2022 г.

2023 г. е важна за Захара и по друга причина. Момичето взема решението да премахне фамилното име на известния си баща. И макар това да не е официално пред институциите, публично вече се нарича Захара Марли Джоли. Сестра ѝ Шайло успява законно да се откаже от името на Пит.

Очевидно в звездното семейство не всичко е по мед и масло, особено що се отнася до отношенията баща и дъщеря. На фона на тези събития, Анджелина е изключително отдадена и любяща майка на шестте си деца.

„През последните няколко години тя успя да създаде живот за себе си и за децата, който да ги направи щастливи. Известно време беше трудно, но Анджи се гордее колко издръжливи и силни са децата“, споделя източник пред сп. People за връзката на Джоли с децата ѝ.

И все пак, явно има бащински чувства у Брад Пит. През август 59-годишният актьор сподели пред Vanity Fair, че се гордее с дъщеря си Захара.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by The Root (@the.root)

„Толкова се гордея с нея. Тя е толкова умна. Тя ще процъфтява още повече в колежа. Това е вълнуващо и красиво време да намери своя собствен път и да преследва интересите си. Толкова съм горд.“, споделя Пит, който в момента е обвързан с красавицата Инес де Рамон.

С какво ли предстои да изненада света младата г-ца Джоли?

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор на статията:
Донка Найденова

КоментариКоментари