IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Лице без бръчки: Фарел Уилямс разкри тайната на младежкия си външен вид

15 октомври 2024 10 30

Певецът, който е творчески директор на Louis Vuitton, е на 51 години

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Фарел Уилямс за първи път разкрива тайните в грижата за кожата си, които го поддържат свеж и млад на 51 години. Изпълнителят на хита Happy сподели своята формула от две числа, в която се крие неостаряващата му визия и най-вече – лице без бръчки.

По време на интервю със списание People, публикувано в събота, той казва: „Две неща са най-важни – да ексфолирате кожата си и да слушате вътрешното си дете.“

Певецът и музикален продуцент, който отскоро е и творчески директор на френския моден бранд Louis Vuitton, сподели още: „Никога не заглушавайте вътрешното си дете. Никога не си казвайте „О, не мога да правя това повече“. Напротив. Това е причина да го направите точно сега. Не позволявайте  на никого да ви поставя в кутия.“

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by System (@systemmagazine)

Уилямс даде подобен отговор и когато говори със списание Dazed през август 2017 г., разкривайки, че тенът му без бръчки се дължи на ексфолиране. „Ексфолирам се като луд. Когато ползвате ежедневно ексфолиант и пиете много вода, това е добре за вас и кожата ви“, каза той тогава. „За мен ключът е просто ексфолиране, като чудовище. Има много мъртва кожа.“

Някои обаче – включително R&B певецът Франк Оушън – имаха проблеми да повярват, че Уилямс разчита единствено на техника за ексфолиране. В своето интервю за списание GQ от 2019 г. Оушън призова музикалния продуцент да разкрие по-задълбочени съвети за грижа за кожата.

„Минаха толкова години, а Фарел все още не ни е дал ключа към извора на младостта. Той просто казва „ексфолиране“, но не е просто „ексфолиране“: имаме нужда от повече жокери“, каза Оушън.

Уилямс стартира своята линия за грижа за кожата Humanrace с дългогодишния си дерматолог Елена Джоунс през 2020 г. Линията включва всичко от овлажняващия крем за лице до Lotus Enzyme Exfoliator. Продуктите съдържат съставки като хиалуронова киселина и екстракт от снежна гъба.

Уилямс наскоро беше обявен за съпредседател на Met Gala 2025, заедно с Колман Доминго, Луис Хамилтън, A$AP Роки и главния редактор на Vogue Анна Уинтур. ЛеБрон Джеймс ще служи като почетен председател.

Темата за събитието през следващата година ще бъде „Superfine: Tailoring Black Style“, обявиха от списание Vogue миналата сряда.

За още новини от света на красотата и звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари