IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ирина Шейк с непоказвани снимки на дъщеря си Леа

16 октомври 2024 10 30

Двете дами се забавляваха на плажа

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Ирина Шейк леко повдига завесата около живота със седемгодишната си дъщеря Леа Шейк Купър. 

В една от последните си публикации в Instagram 38-годишният модел, която споделя момиченцето си заедно с Брадли Купър, сподели две непоказвани досега негови снимки. 

Публикацията включва любими моменти на Шейк от изминалите седмици, в които тя се е влюбила и е искала да ги сподели със своите фенове. Всичко започва с нейното куче, Фъстък, както и множество пейзажни снимки. На една от тях, направена на красив залез, се вижда как Леа стои на плажа, гледайки към разбиващите се вълни. Момиченцето е облечено в цветни шорти, синя блуза и пухкава бяла шапка.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by irina shayk (@irinashayk)

Втората снимка с участието на 7-годишното дете вече включва и Ирина, както и Фъстък. Изглежда, че кадърът е направен в същия ден, когато Леа наблюдава вълните, ако съдим по еднаквия ѝ тоалет. Майка и дъщеря са се сгушили на плажа и се усмихват за общо селфи. Кучето им, междувременно, прави леко размазано участие в снимката, докато седи в ръцете на Леа.

Тъй като все още не публикува нейни снимки в социалните мрежи, Шейк реши да прикрие лицето на дъщеря си с черно сърце. 

Както любовния си живот, моделът предпочита да държи Леа далеч от светлината на прожекторите. Подобна беше тактиката ѝ и по време на връзката ѝ с Брадли Купър. Двамата бяха заедно в продължение на четири години, преди да се разделят през 2019-а. Въпреки това, те рядко бяха виждани заедно на червения килим и повечето им снимки бяха папарашки, направени без тяхно разрешение.

След раздялата и порастването на Леа, Купър взе дъщеря си на няколко светски събития. Тя беше с него по време на премиерата на филма „Маестро“ през декември миналата година, както и през май тази година на премиерата на IF, където момиченцето беше забелязано да посочва героя на баща си на плакат.

През годините Ирина Шейк и Брадли Купър показват, че раздялата не е попречила на добрите им отношения. Двамата дори често пътуват заедно с дъщеря си на почивка, като последната беше това лято в Италия. Моделът многократно е казвал, че с актьора си разделят отговорностите по възпитанието на Леа и поддържат приятелски отношения за нейно добро.

„Почивката с дъщеря им беше забавна за всички. Леа много иска всички да пътуват заедно. Ирина и Брадли са приятели и се разбират чудесно. И двамата искат Леа да бъде щастлива“, каза по това време източник.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by People Magazine (@people)

В интервю за Harper's Bazaar Шейк сподели, че с Купър се опитват да научат дъщеря им на най-важните неща в живота и да ѝ предадат ценностите, които те са научили от своите родители.

„Учим дъщеря ни, че най-важното нещо в живота е да бъде мила с хората. Всеки път, когато я изпращаме на училище, ѝ казваме да бъде мила и добра“, каза Ирина.

Тя допълни „Наистина мисля, че това е истинската красота. Не става въпрос за слагане на маски, грим, сресване на косата или обличането на хубави дрехи. Със социалните мрежи, дъщеря ми расте в много по-различно време от мен, така че понякога това ме плаши. Но най-важното е да учим дъщеря ни, че има много по-важни неща от външната красота“.

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари