IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Лъчезарната Камерън Диас оповести за важна актуализация на кариерата си

17 октомври 2024 14 50

Актрисата отдавна не се беше появявала публично

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Камерън Диас се появи лъчезарна, демонстрирайки  шикозната си фигура в черно облекло на рядка своя публична поява. 52-годишната актриса обсъждаше еволюцията на кариерата си и пускането на своята марка органично вино Avaline на срещата на най-влиятелните жени на Fortune 2024 в Ritz Carlton в Калифорния.

На събитието в понеделник тя се появи на сцената в семпла черна туника, съчетана с широки крачоли. Тя носеше русите си коси спуснати и разделени на път по средата, а акцентът в грима ѝ беше яркорозовото червило. Големите златни обеци пък бяха единствения шикозен аксесоар на звездата.

Към Камерън се присъедини нейната съдружничка в Avaline Катрин Пауър, която носеше яркожълта жилетка, широки сиви панталони и тъмен блейзър.

Камерън Диас;

Снимка: Getty Images

Диас изглеждаше в отлично настроение, докато говореше от сцената и се смееше заедно с другите жени на събитието. Камерън вече е говорила за красотата и стареенето по време на епизод от подкаста на Мишел Визаж Rule Breakers.

„Аз съм абсолютно жертва на всички обществени възражения и експлоатация, на които са подложени жените“, обясни тя тогава, според Vogue.

„Трудно е да не гледаш себе си и да не се преценяваш спрямо други показатели за красота“, каза още Камерън, която напоследък основно стои далеч от общественото внимание. Тя добави: „Последното нещо, за което мисля всеки ден, може би изобщо не през деня, е как изглеждам.“ 

По отношение на външния си вид, когато става въпрос за остаряване, звездата добави: „Не искам да става дума за това как изглеждам“.

Камерън също така разкри, че не следва често рутина за красота или грижа за кожата. „Аз буквално не правя нищо. Имам милиарди продукти, които използвам два пъти месечно, ако имам късмет.“

Звездата от „Ангелите на Чарли“ се омъжи за музиканта Бенджи Мадън през 2015 г. по време на романтична церемония в дома ѝ в Бевърли Хилс. В края на 2019 г. двойката посрещна първото си дете заедно чрез сурогатна  майка – дъщеря на име Радикс. По-рано тази година през март двамата обявиха, че се е родило и второто им дете – син на име Кардинал.

По време на интервю с Goop на Гуинет Полтроу през 2021 г. Камерън говори за грижите около семейството си, след като посрещна първото си дете в края на 40-те си години.

„Цялата концепция за стареенето току-що се промени напълно за мен. Вълнувам се за бъдещето. Имам чувството, че ми предстоят още 50 или 60 години живот. Искам да живея до 110, тъй като имам малко дете“, обясни още тя.

„Мисля, че току-що получих този невероятен момент в 40-те си години, в който оцених родителите си и искам да бъда до дъщеря ми в нейните 40 години“, каза още тя.

Наред с прекарването на време с любимите си хора, Диас има няколко проекта зад гърба си, включително предстоящото продължение на „Шрек“, „Шрек 5“. Тя отново изпълнява ролята си на принцеса Фиона в анимационния франчайз, като Майк Майърс (Шрек) и Еди Мърфи (Магаре) също се завръщат.

Филмът е планиран да се появи по кината през лятото на 2026 г. на 1 юли – и подробностите за сюжета все още не са известни.

Освен това Камерън категорично заяви на последната си изява, че не е приключила с киното и че подкрепящият ѝ съпруг Бенджи я мотивира най-много да се завърне пред камерата.

 

За още новини от света на звездите и киното последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари