IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Принц Хари и Меган Маркъл са си купили европейски ваканционен дом в близост до Лисабон

17 октомври 2024 17 50

Кралските особи замениха мрачната английска провинция със слънчева Португалия

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Съобщава се, че принц Хари и Меган Маркъл са закупили нова европейска ваканционна къща, след като крал Чарлз III ги е изгонил от вилата в английската провинция – Frogmore Cottage.

Сайтът Page Six потвърди, че херцогът и херцогинята на Съсекс са се сдобили с имот някъде в Португалия, където роднините на Хари – принцеса Юджийн и нейният съпруг Джак Бруксбанк – също притежават ваканционно имение. Счита се, че новият имот на по-малкия брат на принц Уилям се намира на север от Лисабон, където е и къщата на братовчедка му.

Според медиите този имот може да даде златна виза, позволяваща на родената в САЩ бивша актриса Меган Маркъл да има достъп до 26-те страни от Шенген в Европа, включително Италия, Испания и Гърция, без ограничения.

Представители на херцога и херцогинята на Съсекс обаче засега не са потвърдили покупката официално.

40-годишният Хари и 43-годишната Маркъл закупиха имота повече от година, след като неговия баща крал Чарлз им нареди да напуснат Frogmore Cottage в Уиндзор, Обединеното кралство, след като двойката напусна кралското семейство през 2020 г. и съответно официалните си задължения към монархията.

По това време вътрешен човек каза пред вестник The Sun, че 75-годишният крал е започнал процеса по изгонването на сина си и снаха си през януари 2023 г., един ден преди Хари да издаде мемоарите си Spare, съдържащи няколко неприятни твърдения за членове от семейството му.

„Това изгонване със сигурност означава края на времето на Хари и Меган в Обединеното кралство“, каза източник тогава.

Вещите на кралските особи бяха официално опаковани и изнесени от вилата през юни същата година, а принц Андрю беше поканен да заживее в имението.

Според съобщенията сред предметите, които Меган и Хари са взели обратно в САЩ със себе си, са подаръци и от покойната кралица Елизабет II.

Хари и Меган, които се преместиха в Калифорния през 2020 г., бяха отсядали в имота в Уиндзор рядко, въпреки че това беше тяхната официална резиденция в Обединеното кралство.

В момента двамата живеят в имението си в Монтесито, Калифорния с 5-годишния си син принц Арчи и 3-годишната си дъщеря принцеса Лилибет Даяна.

Мелидес, Португалия;

Мелидес, Португалия; Снимка: iStock

Хари и Меган обаче изглежда са се влюбили в Португалия, след като посетиха страната миналото лято. Съобщава се, че те са останали на Иберийския полуостров за три нощи за романтично бягство.

Двамата също са пътували на юг от столицата до курорта Costa Terra Golf and Ocean Club в Мелидес.

За още новини за звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари