IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Честито! Гала стана баба на Лора

22 октомври 2024 10 40

Водещата разкри, че дъщеря ѝ Мари е станала майка

Снимка: БГНЕС

Снимка: БГНЕС

Телевизионната водеща Гала стана баба за първи път. Единствената дъщеря на чаровната блондинка – Мари Константин е родила момиченце, което ще носи красивото име Лора. Бебето се е родило със стройни размери – 2920 грама. Малката се пада внучка и на дългогодишната приятелка на Гала и друго  лице, познато от малкия екран – Деляна Маринова – Джуджи, тъй като гордият татко е неин син.

Вчера вечерта и трите дами се похвалиха с благата вест, като водещата на „На кафе“ написа в своя профил в Instagram следното: „Лора❤️! Донесе огромно щастие, а тежи само 2,920!“

От своя страна другата баба написа: „Вълшебно ми е..., споделяйки същата черно-бяла снимка на ръцете на Мари и Лора. Самата новоизлюпена майка, която е и успешна инфлуенсърка качи същата снимка в своя профил в социалната медия, като само написа пълното име на своята наследница – Лора Константин Маринова. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @gala_na_kafe

Неотдавна в интервю 27-годишната Мари разкри, че се познава с мъжа си от 12-годишна и че първоначално детските им симпатии неусетно са се превърнали в романтична връзка, която датира от много години.

Припомняме, че Мари изненада 57-годишната си майка, че ще я прави баба навръх Великден в началото на май месец.

Любопитна подробност е, че бащата на мъничката Лора се казва Константин, подобно на бащата на самата Мари – Константин Будев (бившият съпруг на Гала).

За още новини от света на здравето и звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари