IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Бащата на Лиъм Пейн помага в разследването за смъртта му

28 октомври 2024 10 50

Депресия и смес от наркотични вещества може да са причина за инцидента

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Бащата на Лиъм Пейн сътрудничи на разследването на полицията в Буенос Айрес след смъртта му. За момента все още няма официално изявление от властите за причините за трагичния инцидент.

Бившият вокал на One Direction загина трагично на 16 октомври 2024 г., след като падна от балкон от третия етаж в хотел в Буенос Айрес, Аржентина.

Бащата на изпълнителя, Джеф Пейн, подпомага аржентинските власти в разследването на неочакваната смърт на Лиъм, се казва в прессъобщение на Националната наказателна и изправителна прокуратура № 14.

В петък, 18 октомври, Джеф пристига в хотела, където Лиъм пада от балкона два дни преди това. Покойният музикант остана завинаги на 31 години.

В понеделник, 21 октомври, според частична аутопсия става явно, че в тялото на Лиъм са открити „множество вещества“, според източник на ABC News. Едно от веществата е „розов кокаин“, наркотик за развлечение, който обикновено включва комбинация от метамфетамин, кетамин, MDMA – и не непременно кокаин – според Националния столичен център за отровни вещества.

Лиъм Пейн

Снимка: Getty Images.

Официалните пълни токсикологични и хистопатологични изследвания, необходими за доклада от аутопсията му, все още не са финализирани.

Бащата на загиналия млад изпълнител „изрази готовността си да свидетелства за всичко, което знае за живота на сина си, което може да помогне на разследването“, се казва в съобщението на прокуратурата.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Liam Payne (@liampayne)

Според близки на младия Пейн, изпълнителят се е държал доста странно последните дни преди смъртта си. Приятелката му, Кейт Касиди, напуска хотела два дни преди инцидента и го оставя сам. Запознати със случая твърдят, че двамата са имали спор и Лиъм я е молил да остане с него.

Касиди скърби за своя любим. Инфлуенсърката публикува трогателни думи в социалните мрежи: „Лиъм, моят ангел. Ти си всичко. Искам да знаеш, че те обичах безусловно и напълно. Ще продължа да те обичам до края на живота си. Обичам те, Лиъм“.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kate Cassidy (@kateecass)

В публикацията в инстаграм се виждат различни романтични спомени на двамата влюбени, както и бележка, на която е написано „да помоля Кейт да се омъжи за мен в рамките на година“. Съкрушената Кейт благодари на всички за отправената подкрепа и отправя призив да се уважи личната ѝ нужда да скърби далеч от медийното внимание.

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор на статията:
Донка Найденова

КоментариКоментари