IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Натали Портман се появи в ослепителна визия в розово

12 юли 2024 09 00

43-годишната актриса демонстрира стегнатите си крака в зашеметяваща минирокля

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Натали Портман се появи в зашеметяваща визия в розово на своята последна светска изява. Звездата от „Дамата в езерото“ украси прожекцията на нейния дългоочакван сериал на Apple TV+, Lady in the Lake в музея Paley в Ню Йорк в сряда вечерта.

На 43 години актрисата демонстрира стегнатите си крака в зашеметяваща минирокля, изработена от плат, който имитира деликатната текстура на истински цветни листенца.

Шикозният ансамбъл включваше тъмночервени кадифени презрамки, които елегантно се връзваха на раменете ѝ, добавяйки нотка изтънченост към визията ѝ.

Натали допълни ансамбъла си със златисти обувки на токчета с каишка на глезена, които идеално допълваха тоалета ѝ.

Светлокестенявата коса на Портман се спускаше надолу в леки вълни, подчертавайки красиво лицето ѝ. За да засили естествената си красота, тя избра мек бляскав грим, а ноктите ѝ бяха лакирани в подходящо червено, което се вписваше безпроблемно в женствената тема на нейната рокля.

На червения килим Натали се присъедини към колегата си Моузес Инграм, на 30 години, и израелско-американската режисьорка Алма Хар'ел, на 48 години.

В „Lady in the Lake“ Натали навлиза в мистериозен свят, чието действие се развива през 1966 г. в Балтимор. Сериалът се съсредоточава около енигматичното изчезване на млада жена в Деня на благодарността, случай, който обхваща града и преплита живота на две жени във фатален сблъсък, според резюмето на Apple TV+.

Появата на Натали на червения килим идва след нейната откровена дискусия за огромния натиск, на който са подложени жените, за да поддържат перфектен образ на тялото си.

Актрисата, която споделя сина си Алеф (12) и дъщеря си Амалия (7) с бившия си съпруг Бенджамин Милпие, наскоро разказа за „изключително опасните“ обществени очаквания по отношение на външния вид, особено в ерата на социалните медии.

В интервю за Grazia, Натали, която е известна с това, че свали доста килограми, за да изобрази балерина в хита си „Черния лебед“, разсъждава върху предизвикателствата да се справи с този натиск. „Много е трудно да избягаш. Трябва да го блокираш, доколкото е възможно, защото е изключително опасно“, каза тя.

Когато я попитаха как успява да се предпази от тези очаквания, тя отговори: „Като не съм в социалните медии и не чета нищо за себе си.“

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари