IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

4 зодии, които ще усетят промени във връзките си по време на Венера в Дева

6 август 2024 17 30

Транзитът на планетата на любовта в практичния знак е от 5 до 28 август

Снимка: Istock

Снимка: Istock

От 5 до 28 август Венера – планетата на любовта, красотата и взаимоотношенията – ще бъде в практичния, аналитичен знак на Дева. Венера може да не се чувства особено добре в този земен знак (планетата е в падение в Дева), тъй като типичните романтични жестове често се изтласкват в полза на по-прагматичните подходи, ориентирани към услугите. Въпреки това, сега е чудесен момент да се заемем сериозно с това, което искаме в нашите взаимоотношения.

Предизвикателството тук е, че на 5 август започна и ретрограден Меркурий в Дева, което прави изключително важно за нас да внимаваме за думите си и да общуваме ясно и директно с любимите си хора.

Въпреки че всички зодиакални знаци ще почувстват ефектите от транзита на Венера, някои могат да видят по-забележителни промени в отношенията си.

Разберете кои са тези четири знака, които ще претърпят най-осезателни промени във връзките си точно сега:

Дева

Венера си проправя път през вашия първи дом на Аз-а и идентичността, което означава, че това е добър момент да преоцените вашите желания и нужди в една връзка и да дадете приоритет на себе си, ако сте се пренебрегвали до този момент. Когато Венера влезе във вашия знак, любовта приема по-практичен подход и точно сега грижата за себе си може да ви помогне да станете по-добър партньор. Това обаче може да предизвика известно напрежение във връзката ви, ако имате отношения с човек, който предпочита да ви използва и да бъде обгрижван от вас, без да се старае да ви връща вниманието и услугите, или ако сте в отношения с човек, на когото не му е приятно, че отделяте време за себе си. С ретроградния Меркурий, който започна също на 5 август, са възможни недоразумения около тези теми, ако не сте наясно какво правите или защо го правите. Въпреки че вашите взаимоотношения могат да извлекат позитиви от това, че се грижите повече за себе си, уверете се, че общувате с хора, които наистина ви ценят.

Риби

Венера, която се движи във вашия седми дом на партньорството, ви кара да оцените взаимоотношенията си и да определите как те могат да бъдат подобрени. Въпреки че Девата може да изглежда като перфекционист, вашата крайна цел е да накарате хората, които обичате, да се чувстват обгрижени по всякакъв възможен начин. Изготвянето на план да покажете признателност на близките до вас хора може да ви помогне много. Ретроградният Меркурий обаче започна в Дева същия ден, карайки разговорите и добронамерените жестове да изглеждат различно от това, което възнамерявате. Най-добре е да отделите време, за да преоцените вашите взаимоотношения и това, от което се нуждаят, вместо да правите общи предположения, които могат да ви подведат. До края на този период отношенията ви или ще станат много по-здрави и стабилни, или ще имате по-ясна картина за това кое работи във връзката ви и кое не.

Телец

Следващите няколко седмици може да ви накарат да бъдете по-изследователски настроени и уверени във връзките си, Телец. Докато Венера се движи през вашия пети дом на творчеството и удоволствието, може да забележите, че привличането ви към другите е по-жизнено от обикновено. Девата обича да навлиза в детайлите, което може да ви накара да се задълбочите в нещата, които ви вълнуват и да ви накара да се почувствате по-игриви в отношенията си. Въпреки това, ретрограден Меркурий в този дом започна същия ден, което означава, че може да имате възможности, които се предлагат, но те може да не се развият по начина, по който очаквате. Най-доброто нещо сега е да използвате това време, за да обмислите какво искате в романтичната си връзка, така че да се почувствате още по-живи, особено ако доскоро ви е била налегнала скуката в отношенията с партньора. Вашите взаимоотношения може да се възползват от това ново отражение, но търпението е жизненоважно.

Водолей

Може би напоследък се чувствате по-критични към връзките си, Водолей. Докато Венера се движи през вашия осми дом на интимност и споделени ресурси, може да желаете по-дълбока, по-интензивна връзка, която надхвърля обичайното, но в природата на Дева е да прави нещата по специфичен начин. Може да знаете какво искате, но също така може да имате толкова високи очаквания за това как трябва да се случи, че партньорът ви да почувства натиск, дори ако нямате това намерение. Освен това, може да сте твърде строги към себе си по отношение на това колко заплетени се чувствате в настоящите си партньорства, особено с ретрограден Меркурий, който ви подтиква да погледнете по-отблизо връзките си. Показвайте близост и интимност към половинката си, дори и тя да не иска да се установявате заедно по-сериозно към този момент. Просто бъдете реалисти за това, което вашите взаимоотношения могат да ви дадат точно сега. Не възлагайте големи очаквания върху партньора си точно сега, ако искате да се сближите с него на по-дълбоко ниво. Това  може да стане в крайна сметка, но само ако дадете време на нещата да се развият от  само себе си.

За още новини от света на зодиите и звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари