fallback

Босата Селена и скромната Гага – дамите на червения килим на наградите SAG

28 February 2022 17:30

Гилдията на актьорите даде началото на наградния сезон в Холивуд

Снимки: Getty Images

Разгънете червения килим, защото наградният сезон в Холивуд най-накрая започна.

Началото му бе дадено на 27 февруари с церемонията по връчване на наградите на Гилдията на актьорите в Санта Моника. Както всяка година, и тази бяха почетени най-добрите изпълнения в телевизията и киното. Въпреки че наградите този път нямаха водещ, зрителите и феновете все пак успяха да се насладят на различни звездни моменти и срещи на стари колеги.

Лейди Гага, Джесика Частейн, Уил Смит и Андрю Гарфийлд бяха само част от номинираните актьори, борещи се за специалните награди. Сериалите „Наследници“ и „Тед Ласо“ бяха първенци по брой категории, получавайки по шест номинации. Част от тях бяха спечелени, но други се озоваха в ръцете на конкурентите от „Игра на калмари“, който успя да сътвори история на тазгодишната церемония.

Още преди статуетките да бъдат раздадени обаче имаше моменти, на които трябваше да обърнем внимание. Дами и господа, червеният килим беше разпънат и звездите дойдоха, за да впечатлят с тоалети. Разбира се, имаше няколко непредвидени момента, като счупеното токче на Селена Гомес, което я принуди да изкара цялата церемония боса, но всичко това е в кръга на нормалното, когато говорим за Холивуд.

Ето кои дами бяха най-добре облечени на червения килим

Лейди Гага

Нестандартно за нея, но Лейди Гага този път заложи на семпъл тоалет. Тя избра персонализирана бяла рокля от копринен сатен на Armani Prive с блестящо бродирано бюстие. Актрисата, номинирана за ролята си на Патриция Реджани в „Домът на Гучи“, допълни визията с бляскави бижута на Tiffany & Co., включително колие с диамантен венец – комплект от 18-каратово жълто злато и платина от колекцията Tiffany Blue Book 2022, както и диамантени обеци и платинен пръстен.

Кери Уошингтън

45-годишната Уошингтън избра вталена жълта бална рокля без презрамки от гръцката дизайнерка Селия Критариоти. Визията ѝ бе завършена от бижута Messika, опушен грим, къдрици от Златната ера на Холивуд и ярко червило в цвят бордо.

Синтия Ериво

Актрисата се появи с изцяло червен тоалет на Louis Vuitton, допълнен от бижута на Tiffany & Co.

Селена Гомес

Червеният килим посрещна Селена Гомес малко враждебно, като актрисата счупи тока си няколко секунди преди началото на церемонията. Все пак това не отне вниманието от черната ѝ рокля на Оскар де ла Рента и бижутата ѝ от Bulgari. Кадифеният ѝ тоалет се отличаваше с големи ръкави, а гримът ѝ включваше прасковени устни и лека черна очна линия. Бижутата ѝ се състояха от диамантени обеци и изумруден пръстен.

Счупеното токче по никакъв начин не попречи на Селена да продължи вечерта с усмивка, като тя дори се качи на сцената боса. Актрисата и колегата ѝ Мартин Шорт връчиха наградата за най-добра актриса в поддържаща роля на Ариана ДеБосе за играта ѝ в „Уестсайдска история“.

Кейт Бланшет

В черна рокля на Armani Prive и бижута от Pomellato

Александра Дадарио

В рокля от слонова кост на Atelier Versace, бижута от Debeers и токчета от Christian Louboutin.

Хойон Джънг

Корейската актриса успя да сътвори история, печелейки награда за най-добра актриса в драматичен сериал за играта си в „Игра на калмари“. По този начин тя допринесе за вписването на сериала в историята на Холивуд, тъй като това е първият път, в който неанглийски проект печели в актьорска категория.

Преди да получи статуетката си обаче Хойон Джънг впечатли и с избора си на тоалет. Тя заложи на черна рокля с тънки презрамки на Louis Vuitton.

Ариана ДеБосе

Победителката в категорията за най-добра актриса в поддържаща роля беше облечена в розова рокля без презрамки и с шлейф на Valentino, комбинирана с бижута от DeBeers.

Ела Фанинг

Младата дама се отличаваше от колежките си, заменяйки роклята с блуза, елече и бляскави панталони от Gucci. Бижутата ѝ бяха от Cartier, а русата ѝ коса свободно се спускаше покрай лицето.

Ванеса Хъджинс

В рокля с висока цепка от Atelier Versace и бижута на Chopard.

Джесика Частейн

В костюм от Dior

Автор на статията:
Дарена Найденова
Сподели
мода Селена Гомес стил тоалети костюми червен килим лейди гага рокли награди Награди на Гилдията на актьорите SAG награди
1 коментара
fallback