IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Шест елегантни палта, които пасват на всичко

12 януари 2024 18 00

Перфектният завършек на всеки тоалет

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Не ни разбирайте погрешно – лятото е прекрасно, а есента предлага някои отлични тенденции, но честно казано, винаги се улавяме да се наслаждаваме най-много на зимата поради една причина – официално е сезонът на палтата. Това е началото на пълноценното напластяване и е вълнуващо да се чувстваме удобно и топло в големи ботуши и още по-големи палта

С навлизането във втората половина от зимата нещата са на път да станат още по-хладни, което означава, че е време да помислим за инвестиране в разумно връхно облекло, което да ни преведе до пролетта. Като се има предвид обаче колко палта има на пазара в момента, е трудно да се знае за кои всъщност си струва да похарчим парите си. Разбира се, има вечни класики, които се появяват всяка година, но ако търсите нещо, което ще направи нещо повече от просто да ви стопли, имаме предложение за вас. 

Както всичко друго в модата, новите тенденции се появяват толкова бързо, колкото остарелите изпадат в немилост и палтата не са изключение. През последните няколко месеца оставихме нашите дънкови якета, тренчкоти и ватирани палта и вместо това търсим нещо по-различно. 

Шест елегантни палта, които пасват на всичко

Палто тип завивка

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Winter AI Art (@winteraiart)

Няма нищо по-лошо от това да се наложи да излезем на студено в дните, в които предпочитаме да сме в леглото. Решението? Вземете своята завивка със себе си, разбира се. Дългите пухени палта са тайната за прогонване на зимния студ, а това ултрауютно, ултракомфортно палто ви държи топло, докато изглеждате стилни, така че не е нужно да се тревожите за температурите навън. 

Палто с вграден шал

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lynn Murphy (@flayrenouveau)

Който и да е измислил хибрида между шал и палто, аплодисменти за него. Този перфектен дизайн не само успява да направи всяко облекло да изглежда безкрайно по-елегантно, но премахва необходимостта да пъхате шал в чантата си „за всеки случай“. Просто се облечете и излезте. 

Макси палто

Беше само въпрос на време макси роклите и полите, по които бяхме обсебени през есента, да повлияят и на избора ни на връхни дрехи. Дългото, широко макси палто се съчетава идеално с роклите до глезените и високите ботуши до коляното, но изглежда също толкова добре и с дънки и равни обувки. Както и да го стилизирате, нищо не може да бъде по-добро от драматичния силует, който създава това палто, и то е ключът към това дори най-обикновеният тоалет да изглежда като специално изявление. 

Цветно вълнено палто

Допаминовото обличане несъмнено е противоотрова за сивото зимно време, а ярко оцветените палта гарантират, че ще добавят доза жизненост към вашия ден. Разбира се, черното вълнено палто е вечно, но е невъзможно да имате лош ден в по-цветни нюанси, като яркочервено, кобалтовосиньо и ябълковозелено, заедно с много уютен и топъл пух. Помислете за това палто за повдигане на настроението, което е също толкова важно през този сезон, колкото и вашият чадър.

Зимни палта: Шер се вдъхнови от Круела Девил

Зимна мода – какви якета и палта носят Кайли и Кендъл Дженър

Шоколадовокафяво

Ако търсите начин да изглеждате стилно, без да харчите твърде много пари, отговорът се крие във въвеждането на правилния цвят в гардероба ви. Кафявото официално е новото черно и е също толкова професионално и добре съчетано, колкото по-тъмният му аналог, но богатите, топли нюанси го правят универсално ласкаво за всички тонове на кожата. 

Бомбър

Ние увеличихме размера на нашите кройки и нашите чанти и сега е ред на нашите бомбър якета. Тази есен/зима предпочитанията са широки, обемни кожени бомбър якета, които изглеждат като заимствани от раздела за мъжко облекло. Тук няма оплаквания – този просторен стил на яке е идеален за наслояване върху масивни плетива и големи ризи – с други думи, всичко, което ще носим в обозримо време – и съдейки по броя на инфлуенсърите и моделите, които са приели тенденцията, тя ще остане за известно време.

За още новини от света на модата и красотата последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

КоментариКоментари