IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Дамски чанти – 7 цвята, които подхождат на всичко

3 май 2024 16 30

От червено до хром

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Една привлекателна дамска чанта е вашият най-добър приятел за допълнение на тоалета. В края на краищата разликата между носенето на обикновено и стилно облекло е в аксесоарите. Дамските чанти служат като модерно, но функционално допълнение, осигурявайки ви перфектен детайл за всеки повод.

Изборът с каква чанта да съчетаете вашия тоалет обаче може да бъде доста сложен и тормозещ съзнанието. Независимо дали става въпрос за голям дизайн, в който да поберете всичко, или малък клъч, подходящ само за телефона и ключовете ви, цветът значи много. Въпреки че може да се изкушите да съчетаете облеклото си с изпитана и изискана черна чанта, има дъга от нюанси, които могат лесно да освежат облеклото. Люлякова или небесносиня чанта може да добави нотка на цвят или да предложи така необходимия контраст за блокиране на цветовете.

Дамски чанти – 7 цвята, които подхождат на всичко

Черешовочервено

Когато се носи правилно, червеното е практически неутрално. Цветът се откроява на фона на облекло в земни тонове, но също така се съчетава идеално с леопардов принт.

Сребърно

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 냠냠 (@yumyum._.lee)

Въпреки че живеем в каубойската ера заради новите хитове на Бионсе, ренесансовият хром все още ни е любимият цвят. Сребристото е неочакван неутрален нюанс, който буквално върви с всичко. Още по-добрата новина е, че отразяващата чанта може да послужи и като огледало в най-напрегнатите моменти.

Люляк

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ???? ????? (@katoxsluis)

Това пастелно лилаво е друга уникална опция, тъй като люлякът осигурява успокояващ контраст с цветове като изумруденозелено, кремавожълто, маковочервено и безброй други нюанси. Възможностите наистина са безкрайни.

Шоколадово

Заменете класическия си черен клъч с наситено шоколадовокафяво. Цветът мока се съчетава добре със скъпоценни тонове като маджента, както и с по-меки нюанси като бебешкосиньо.

Розово

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tash Chhabria (@tash_ps)

Малките чантички са направени да бъдат в розово. Кукленският нюанс може да оживи тоалети, съставени от меко сиво или бежово, но пък в същото време добавя малко романтика към коралови, жълти и тъмносини пигменти.

Зелено

Популярният зелен нюанс е обичан с причина, тъй като вдъхва живот на бялото и синьото, като същевременно се смесва безпроблемно с фуксия, виолетово, наситенооранжево и ментовозелено.

10 аксесоара, които ще подобрят всяка една рокля

Модни съвети – пет вида аксесоари, които винаги ще са на мода

Морскосиньо

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by HOBO (@hobotheoriginal)

Океанският оттенък осигурява ярък цвят, незабавно превръщайки обикновения тоалет в ансамбъл, достоен за Седмица на модата. Позволете на природата да бъде вашият водач и съчетайте своята чанта в цвета на морето с набор от живи нюанси от лавандула до теракота.

За още новини от света на звездите и модата последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари