IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Джиджи Хадид прикова погледите с магическа рокля

25 юни 2024 17 40

Оптичната илюзия накара феновете добре да се вгледат в тоалета

Снимка: БГНЕС

Снимка: БГНЕС

Джиджи Хадид продължи да впечатлява в Париж, този път на партито след дефилето на Vogue, където се появи в минирокля, която създаде илюзията за голота. 

29-годишната моделка облече дизайн на Balmain за ръководеното на афтърпартито в неделя, 23 юни. Минироклята й беше в наситено лилаво със скъпоценни камъни, създаващи илюзията, че разголва гърдите й. Тоалетът включваше и изображение на микромини дънкова пола - също създаден с различни бижута - която имаше парче "плат", драпирано върху бедрата. Роклята постигна дръзката илюзия с тъмновиолетови, черни, бели, лилави и индигови бижута, които подчертаха детайлите. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Just Jared (@justjared)

Тоалетът на Хадид беше ключовият елемент в нейния външен вид, докато тя поддържаше аксесоарите и грима си по-минимални и изтънчени. Моделката носеше късата си коса пригладена назад, докато гримът й беше много мек и неутрален. Що се отнася до аксесоарите, тя носеше обемни сребърни обеци, черни овални слънчеви очила и чифт черни обувки с остър връх. 

Основното събитие, Vogue: World в Париж, беше домакинствано от Кара Делевин и служи като сътрудничество с младежки атлетически академии от цяла Франция. Неделният празник демонстрира десетилетия мода, датираща от 20-те години на миналия век, съчетана с колоездене, гимнастика, тенис, фехтовка и различни други спортове. 

По време на шоуто присъстващите наблюдаваха колекции от съвременни и исторически френски дизайнери и модни къщи. Присъстваха и над 500 спортисти, артисти, изненадващи гости и модели. 

Освен с домакинството на афтърпартито, Хадид се зае и с главната роля в дефилето както сама, така и със сестра си Бела Хадид, Серина Уилямс и Lil Nas X.

Моделката също така се присъедини към приятелката си Кендъл Дженър, с която дадоха начало на събитието, появявайки се на площад Вандом с коне. Двете бяха облечени от главата до петите в Hermes, а красивите животни също имаха част от модната къща върху себе си. Те бяха покрити с шалове, докато грациозно се разходиха из гостите на площада. 

Малко по-късно дуото се завърна за края на дефилето, за да се присъедини към останалите модели. Хадид тогава носеше златно-син тоалет, съставен от структуриран корсаж и развяваща се пола, докато Дженър облече прозрачна развяваща се рокля в неутрален тон. 

За още новини от света на модата и звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари