IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Бела Хадид заменя Джулия Робъртс като лице на луксозна марка

4 септември 2024 14 30

Моделът подписа с бижутерийна компания

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

27-годишната Бела Хадид е новото лице на марката за луксозни бижута Chopard. 

Моделът е подписал договора си преди няколко дни, наследявайки 56-годишната Джулия Робъртс, която започна аферата си с бранда през 2021 година и дори беше дизайнер на една от колекциите. Хадид изрази възхищението и благодарността от предоставената й възможност, като заяви, че винаги се е възхищавала на работата на Chopard.

Каролин Шойфеле, съпрезидент и артистичен директор на Chopard, добави "Бела олицетворява духа на Chopard - хармонична комбинация от елегантност без усилие и жажда за живот, които са наистина очарователни и перфектно резонират с това, което представляват нашите часовници и бижута". Тя заяви, че целият екип на марката няма търпение и се вълнува да започне това нова приключение с Бела. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bella ? (@bellahadid)

Новината идва на фона на доста натоварено лято за Хадид, която наскоро направи първите си крачки в бизнес света, основавайки своята марка парфюми Orebella. Тя е създала три парфюма, които овлажняват кожата и осигуряват дълготраен аромат, след като преди самата тя се е борила с раздразнение на кожата от различни аромати. 

В интервю за Allure Бела споделя, че получава копривна треска и обриви от стрес, така се опитва да стои далеч от всичко, което ще увеличи тези проблеми. Тя допълва, че първите й аромати са създадени на маслена основа. "Опитвам се да ги направя възможно най-уникални, така че, когато ги поставяте върху тялото си, да се чувствате неповторимо. Не исках да пусна на пазара нещо, което е повторение на друг продукт или парфюм. Това беше нещо, към което съм изключително пристрастена и не исках да го пазя в тайна", казва още моделката. 

Колекцията на Бела се състои от три аромата - Window2soul с жасмин, роза и зърна тонка, Blooming Fire с нотки на монои, бергамот и пачули и Salted Muse, който е пълен с морска сол, маслиново дърво и кедрово дърво.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Orebella (@orebella)

През март пък Джулия Робъртс, която се изстрелва до световна слава в киното с филми като "Хубава жена", "Булката беглец", "Ерин Брокович" и "Бандата на Оушън", бе повишена в световен посланик на Chopard. Но изглежда, че тази титла вече й е отнета от Бела, която определено е достоен заместник, когато говорим за красота и стил. 

Тя е Джулия Робъртс и няма нужда от бална рокля

Откровено с Джулия Робъртс – за семейството, „Нотинг Хил“ и грациозното остаряване

Все пак носителката на "Оскар" продължава да е лице на Lancôme - парфюмерийната компания, с която работи от 2009 година. Според запознати, актрисата е получила 50 милиона долара от марката при подписването на договора. Не се знае с колко е нараснала заплатата й през годините. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Chopard Official (@chopard)

Когато Робъртс работеше с Chopard, тя беше представител на женската колекция часовници, бутикови бижута и луксозните бижутерийни колекции. Последната й кампания беше през пролетта на 2024 година. Тогава тя изглеждаше много по-млада за възрастта си, представяйки обеци със сърцевиден диамант, в които се влюбва от пръв поглед. Актрисата е видяна да пробва аксесоара, носейки поло в цвят маджента. 

"Както най-добрите филми, бижуто е нещо повече от радост за окото. То зарежда въображението", казаха тогава от Chopard. Те допълниха, че най-важното е човек да бъде себе си и да блести като звездата, която е. 

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари