IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Отмъщението на бившата – Дженифър Лопес със спираща дъха рокля

9 септември 2024 16 30

Бен Афлек пропусна премиерата на общия им филм

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Дженифър Лопес определено иска да покаже на Бен Афлек какво е изпуснал, ако съдим по последната ѝ поява на червения килим.

Преди няколко дни изпълнителката и актриса стъпи в Торонто за ежегодния филмов фестивал, където представи новия си филм Unstoppable, който е продуциран от бившия ѝ съпруг. Това е и първа поява на Лопес след подадената от нея молба за развод на 20 август – денят, в който се навършиха две години от брака ѝ с Афлек.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

55-годишната изкусителка прикова вниманието със спираща дъха рокля на Tamara Ralph, включваща високи цепки от двете страни. Върху раменете на Лопес бяха завързани две черни панделки, които сякаш държаха дизайна да не падне. Роклята остави много малко на въображението, особено когато изпълнителката позираше в профил, благодарение на оскъдния материал, простиращ се само по предната и задната част на тялото.

Джей Ло комбинира тоалета с перфектния металик клъч от Judith Leiber и токчета на платформа от Dolce & Gabbana. Бижутата ѝ бяха от Hassanzadeh и включваха висящи обеци и няколко пръстена. Прическата на звездата беше оформена на две равни части, разделени по средата, за да открадва вниманието от роклята.

Лопес предложи малко по-близък поглед към визията си, публикувайки снимки в профила си в Instagram. Тя позира в няколко секси пози, разкривайки както предната, така и страничната част на роклята. Тя допълни публикацията и с видео от червения килим и остави в описанието само „Торонто“. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

Филмът Unstoppable проследява истинската история на бореца Антъни Робълс, който е роден с един крак и печели национален шампионат на NCAA през 2011 година, докато се състезава за държавния университет на Аризона. Освен че Лопес има поддържаща екранна роля като майката на Антъни, Джуди, тя също е копродуцент на биографичния филм заедно с 52-годишния Бен Афлек и приятеля му Мат Деймън. Двамата основаха компанията Artists Equity преди две години, но Афлек реши да не присъства на премиерата.

Актьорът реши да остане в Лос Анджелис, където бе забелязан в компанията на две от трите си деца – 12-годишния Самюел и 15-годишната Серафина. На снимки, публикувани в социалните мрежи, се вижда как триото се разхожда из Ел Ей, като Афлек носи сиви дънки, бяла тениска и лилави маратонки. Семейството се отправи на обяд в града, очевидно непритеснявано от постоянните набези на папараците.

Афлек е баща и на 18-годишната Вайълет, която съвсем скоро ще започне първата си година в колежа. Трите деца той споделя с бившата си съпруга Дженифър Гарнър.

Що се отнася до Джей Ло, тя все пак е запазила добри отношения с Мат Деймън, като двамата се засякоха на червения килим в Торонто. Според източници, те дори са си говорили за повече от 20 минути след премиерата на общия им филм.

Джей Ло направила осем филма по време на връзката си с Бен Афлек 

Бен Афлек не поддържа връзка с децата на Джей Ло

Бившият на Джей Ло – Алекс Родригес – ликува на фона на развода ѝ с Бен Афлек

Попитана за избора си на рокля, Лопес заяви, че е имало дълги дебати със стилистите ѝ, но накрая тя решила да рискува с предизвикателния стил.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

На следващия ден звездата отново се завърна на фестивала, този път носейки изцяло зелен тоалет от Burberry, включително кожените ботуши Saddle на известната марка. Визията ѝ бе съставена от масленозелен пуловер и плисирана макси пола с висока до коляното цепка.

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари