IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

6 тоалета за ранна есен

24 септември 2024 10 30

Съчетайте стила с функционалността

Снимка: iStock

Снимка: iStock

Летните петъци и дните край басейна вече са зад гърба ни, но хубавото на септември месец е, че все още не е нужно да прибирате любимите си тънки дрехи. Разбира се, вероятно вече няма да се разхождаме по цял бански костюм, но късите панталони и тениските все още може да са ни от полза.

Ключът към овладяването на стила за ранна есен е експериментирането с преходни тоалети, което означава съчетаване на леки материи с любимите ви есенни дрехи. Помислете за комбинация на плетен потник с дънкова миди пола и кожени ботуши до коляното. Усъвършенстването на изкуството на напластяване също е от полза – хвърлете една жилетка върху раменете си за малко допълнителна топлина, а носенето на миди рокля върху дънки с широки крачоли е друг интригуващ стайлинг трик, който да използвате.

6 тоалета за ранна есен

Подходящо за офиса

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by NNENNA ?? (@nnennaechem)

Прекарвате време в офиса, докато есента е в разгара си? Ако е така, ще ви трябва шикозен блейзър, за да ви преведе през работните дни. Съчетайте го с разкроени панталони, пола до коляното или дори минирокля, в зависимост от вашия офис дрескод и цялостния вкус. Завършете ансамбъла с кожени ботуши до коляното. Ако ви е студено в сградата, но не можете да работите с блейзър, вземете си дълъг шал, който ще ви осигури стил и топлина.

Неутрална гама

Ако сте фенове на минималистичните модни тенденции, вероятно няма да искате да се отклоните от неутралната цветова палитра. Като основа на вашия външен вид помислете за бяла дънкова макси пола с драматична предна цепка. Това със сигурност ще се открои на фона на вталена черна тениска. Оттам нататък съчетайте всичко заедно с елегантни черни акценти, като чанта през рамо, плътен колан и високи до коляното ботуши.

Безпроблемно облекло

Всеки има нужда от безпроблемно облекло за уикенда, което е готово за обличане по всяко време, защото никога не знаеш какво ще ти предложи един съботен следобед. Никога няма да сбъркате с класическа дънкова риза и широки черни панталони. Носенето на тениска под ризата е добър ход, когато времето е променливо и температурите могат да се повишат по всяко време. Спортни маратонки, голяма чанта и шапка с козирка добавят практичен елемент към тоалета. Ако искате да освежите външния вид, огърлицата ще свърши работа.

Официално облекло

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lori Harvey (@loriharvey)

Когато става въпрос за избор на предизвикателно и стилно облекло за петък вечер, ключът е в правилната комбинация. Елегантен кожен тренчкот и сива минирокля са чудесни елементи, които се съчетават добре помежду си. За по-хладните вечери ви съветваме да сложите и чорапогащи.

Завръщане към корените

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by IZZI (@izzipoopi)

Есента се олицетворява с модата на тренчкотите, а най-популярният цвят сред тях е тъмнозелено. Благодарение на вълнистите си, пухкави ръкави и изрязания силует, тази версия е истински магнит за комплименти. Преди да преминете към пълен есенен режим на обличане, съчетайте тренчкота с къси шорти и бели маратонки.

Напластяване на следващо ниво

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tatenda Luna (@tatendaluna)

Тук се натъкваме на гореспоменатата визия рокля върху панталон. Облечете ефирна, дълга до земята рокля с копчета върху класически деним. Тъй като никое облекло не е завършено без сладки аксесоари, добавете златни колиета и черешовочервени елементи, включително чанта и обувки.

За още новини от света на модата последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

КоментариКоментари