IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Драматичната Мадона сложи черен воал за дефилето на Dolce & Gabbana

24 септември 2024 16 30

Изпълнителката се превърна в муза на цялото шоу

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Мадона определено знае как да направи впечатление и да привлече вниманието на всички около себе си. 

66-годишната Кралица на попа беше специален гост на дефилето на Dolce & Gabbana за представянето на женската колекция за пролет/лято 2025 по време на Седмицата на модата в Милано. Тя се появи с драматична визия, носейки изцяло черен тоалет, включващ и черен воал с дантела, който много напомня на траурните одежди на кралските особи, както и на воала, който Джаки Кенеди носи на погребението на съпруга си Джон през 1969 година.

Мадона застана на първия ред, за да изгледа дефилето, което сякаш беше вдъхновено лично от нея. Воалът, както и останалата част от визията на изпълнителката, беше дело на Dolce & Gabbana. 

Мадона Гети

Снимка: Getty Images

За появата си в Милано звездата съчета дантеления воал с дълга дантелена рокля от коприна, която включваше висока цепка. Тя добави още повече драматизъм с черен корсет, наслоен върху роклята. Кожената миничанта от Devotion на Dolce & Gabbana завършваше цялостната картинка.

Мадона обвърза златните детайли на чантата с останалите си аксесоари, които включваха диамантена огърлица Alta Gioielleria в жълто и бяло злато. Освен това, превръщайки външния вид от опечалена булка в царствена дама, Кралицата на попа добави златна корона с кристали, която бе поставена върху воала.

Мадона Гети

Снимка: Getty Images

Изпълнителката седна на първия ред на дефилето на италианската марка не само заради звездния си статут, но и заради влиянието върху колекцията. Нейният стил – особено този от епохата на турнето Blond Ambition – беше навсякъде по модния подиум. Колекцията на Dolce & Gabbana включваше заострени сутиени, религиозни мотиви и руси къдрави перуки, които всеки модел носеше.

Мадона също така беше заснета да споделя мил момент с основателите на марката Доменико Долче и Стефано Габана. 

Мадона Гети

Снимка: Getty Images

Това е втора поява на изпълнителката на Седмицата на модата за този месец. На 10 септември тя присъства на дефилето на Luar в Ню Йорк, където носеше високи токчета, които предизвикаха леко стъписване, докато тя вървеше към първите редове в залата.

Във видео, споделено в социалната мрежа Х, носителката на „Грами“ върви към обозначеното си място, но леко се забавя заради стъпване и загуба на равновесие. Публиката за момент затаи дъх, но Мадона успя бързо да се справи със ситуацията, възобновявайки позицията си и продължавайки смело напред.

Въпреки че обувките предизвикаха лек проблем за Мадона, тя все пак имаше асистент, който да ѝ помага с дългото ѝ палто. Освен че включваше високи рамене, то бе придружено от дълъг шлейф, който беше държан от дама през цялото време. Визията на изпълнителката се отличаваше с множество аксесоари, включително бижута и два чифта слънчеви очила, които бяха поставени един върху друг, въпреки че шоуто беше през вечерта.

Мадона обаче не беше единствената от фамилията, която взе участие в Седмицата на модата в Ню Йорк. Докато тя беше само зрител, две от децата ѝ се разходиха по модния подиум.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Page Six (@pagesix)

18-годишният ѝ син Дейвид Банда направи модния си дебют в дефилето на Off-White, носейки карирана жилетка с черни панталони и сандали.

Мадона прекара 66-ия си рожден ден в луксозен италиански курорт

Сложна, но огромна обич – Мадона разкри какво я свързва най-много със сина ѝ Роко Ричи

Мадона взе дъщерите си на червения килим докато синът ѝ търси храна в кофите за боклук

От своя страна, 27-годишната Лурдес Леон пък беше част от шоуто на Willy Chavarria заедно с баща си Карлос Леон.

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари