IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Брук Шийлдс и дъщеря ѝ Роан блеснаха на червения килим

9 октомври 2024 16 30

Вижте красивите дами на галата „Жена на годината“ на Glamour

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Списание Glamour организира ежегодната си галавечер „Жена на годината“ в Ню Йорк на 8 октомври, канейки на червения килим най-успешните дами в света на шоубизнеса. Като представители на нежния пол и запознати с модата, присъстващите определено не разочароваха с избора си на тоалети.

Сред звездните гости беше Брук Шийлдс, която бе подкрепена от 21-годишната си дъщеря Роан. Двете дами буквално блестяха заради множеството пайети по тоалетите им. Приличайки повече на сестри, отколкото на майка и дъщеря, Роан и Брук позираха както заедно, така и поотделно на червения килим, демонстрирайки позитивно излъчване и широки усмивки.

Брук Шийлдс

Снимка: Getty Images

Роан бе облечена в дълга до пода бяла рокля без презрамки от Памела Роланд и марката Resort, която бе украсена с множество златни и цветни бляскави детайли. Момичето остави косата си пусната, допълвайки я с красиво перлено колие, гривна, пръстен и фини обеци.

От своя страна, 59-годишната Брук демонстрира безвременна красота, обличайки се в свободно драпирана рокля с дебели презрамки, украсена с пайети, които улавяха всяка една светкавица на фотоапарат и всяка една светлина от прожекторите на червения килим. Талията на роклята беше пристегната, а косата на Шийлдс беше оформена на меки вълни и пусната свободно.

Актрисата и модел, която е майка и 18-годишната Гриър от брака си с Крис Хенчи – беше домакин на червения килим, посрещайки звездните гости преди церемонията.

Брук Шийлдс

Снимка: Getty Images

Ежегодното събитие „Жена на годината“ на Glamour почита „пионерите, визионерите и успелите дами, които са определили изминаващата година“. Тазгодишните отличени включват Памела Андерсън, Сидни Суини, Тараджи П. Хенсън, Суни Лий и много други.

Наред с класическите награди, тази година Glamour обособи и нова категория, наречена „Майките“. Тя е описана от списанието като „емблематична група от жени, които са отгледали някои от най-известните хора в света“. Класацията включва майката на Травис и Джейсън Келси – Дона Келси – майката на Бионсе – Тина Ноулс, майката на Били Айлиш и Финиъс – Маги Беърд, както и майката на Селена Гомес – Манди Тийфи. Всички те застанаха и на корицата на списанието за специален брой, почитайки техните успехи в майчинството и отглеждането на деца, превърнали се в успешни личности.

Брук Шийлдс

Брук Шийлдс и Дона Келси. Снимка: Getty Images

През август Брук Шийлдс говори пред списание People за отглеждането на Роан и Гриър, казвайки че трите имат много различни характери.

„Едната е като голдън ретривър. Роан е непокорна. Тя е енергична. Тя е забавна. Другата е като абисинска котка. Гриър е много уравновесена. Тя е чиста и сдържана“, казва актрисата.

Брук Шийлдс,

Снимка: Getty Images

Шийлдс допълва, че продължава да се впечатлява от дамите, в които са се превърнали нейните две малки момиченца.

„Изведнъж, сякаш не са твои. Когато осъзнаеш, че те вече са отделни човешки личности, сякаш се запознаваш отново с тях. Да се разкриват пред теб, това е съвсем нова връзка. Не съм ги задушавала, но съм ги защитавала достатъчно, за да могат да бъдат себе си и да изберат собствения си път“, казва още звездата.

В галерията вижте всички вдъхновяващи дами, които стъпиха на червения килим в Ню Йорк

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари