IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Алесандра Амброзио за диетата и тренировките си преди завръщането си в шоуто на Victoria's Secret

18 октомври 2024 16 30

Вижте как се е подготвяла 43-годишната бразилска красавица

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Алесандра Амброзио разкри диетата и режима на упражнения, към които се е придържала в последно време, за да се подготви за завръщането си в модното шоу на Victoria's Secret, което се проведе на 15 октомври в Ню Йорк.

43-годишната бразилска красавица се завърна триумфално на сцената като ангел седем години след като обяви, че се оттегля като едно от лицата на марката и шоуто.

Дългогодишният супермодел гордо развя своите прелести и криле на подиума в много разголен ансамбъл от черно бельо, демонстрирайки че все още е в топформа.

Влизайки в страницата си в Instagram два дни по-късно, Алесандра, която започна своето сътрудничество с Victoria's Secret през 2004 г. и приключи през 2017 г. – сподели своите приготовления и рутината в красотата, които е следвала, за да направи своето изненадващо завръщане.

В началото на клипа, шест дни преди шоуто, кралицата на модния подиум сподели вълнението си от завръщането си като модел за VS след седемгодишна пауза.

„Много уникално преживяване и много уникално чувство е да знам, че отново участвам в модно шоу на Victoria's Secret. Не мисля, че съм очаквала, но знаете, че животът е пълен с изненади“, сподели тя.

От видеото става ясно, че нейната подготовка е включвала определени упражнения и диета.

„Зареждам с гориво ума и тялото си“, започна Амброзио в заглавието на поста. „Преди основното събитие идва много подготовка!“

В първата част на клипа Амброзио разказва за това, че току-що е приключила с оформянето на ноктите си и след това се наслаждава на лека закуска сутрин, която обикновено включва яйца и авокадо.

Понякога тя добавя и малко бекон към сутрешното си ядене, но само от време на време. Оттам тя се отправя към фитнеса, където ще тренира много кардио, като например бягане на пътеката или джогинг навън.

Докато е във фитнеса, тя също работи върху оформянето на тялото си, като прави много коремни преси, както и много повдигания на краката и клекове. Тя също използва ластици (ленти за съпротивление) във фитнеса, като стои изправена, за да постави фокуса върху раменете, гърба си и ръцете си.

Майката на две деца използва и много свободни тежести, с които тренира за дупе и гърди, а също за ръце и крака.

Като един от най-успешните модни модели на своята ера, Амброзио също обича да използва услугите на личен треньор, който ѝ помага с определени упражнения и позиции.

След тренировка Амброзио обича да си прави протеиново смути с ниско съдържание на захар, заедно с различни зеленчуци и плодове. Във вечерята си тя включва постни протеини и зеленчуци като сьомга и аспержи.

За още новини от света на модата и звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари