IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Риана пуска нова линия бельо за Свети Валентин

2 януари 2020 16 30

Тя ще си партнира със свой приятел

Снимка: Reuters

Риана продължава своето приключение в модния бизнес. Тя направи истински фурор на миналата Седмица на модата в Ню Йорк, където представи своите модели от линията си Savage x Fenty. Шоуто беше първото, което покани феновете си да надникнат зад завесата на модната индустрия и цялото беше пуснато в платформата Amazon.

Е, 2019 година приключи, но не и Риана. Тя започва 2020-а с нови предизвикателни дизайни. Точно за Свети Валентин изпълнителката ще пусне бельо, което е напълно подходящо за празника. Основният цвят в колекцията е червеният, а някои от дизайните включват и малки сърчица. Разбира се, не липсва и любовната стрела на Купидон.

В новата си модна линия Риана си партнира с дизайнера Адам Селман, с когото работи съвсем скоро за наградите CFDA. „Смятам, че с Риана работим много добре. Тя ми вярва и аз ѝ се доверявам, защото тя много добре знае какво прави“, казва Селман пред Fashionista. 

Всъщност този проект се пече доста време. Самият дизайнер признава, че Риана го е помолила да работят заедно още през 2018 година и той е приел веднага. Само няколко дни по-късно сделката е била направена и двамата започнали да мислят за дизайните. 

„Вижте какво прави Риана с дизайните на бельо. Тя върши чудесна работа и внася огромно разнообразие, когато става дума за визия и сексапил“, добавя Селма. 

Самата изпълнителка винаги е казвала, че нейната модна линия ще бъде за всички независимо от тяхната сексуална ориентация, телосложение и цвят на кожата. Това ще важи и за новата ѝ линия бельо за Свети Валентин.

Добре дошли в света на Риана

„Тя или той, който и да го носи, трябва да се чувства уверен в себе си. Бельото е красиво и секси и със сигурност ще повдигне настроението за празника“, казва Адам. 

Той признава, че работата с Риана го е научила да вярва в себе си и да се чувства уверен. Модната линия включва 19 различни дизайна, които варират от 16 до 84 долара. Разбира се, има и ВИП пакети, които струват 40 или 60 долара. 

Риана с историческа корица за Vogue 

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари