IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хубави обеци, Джей Ло!

5 януари 2020 16 30

Певицата харесва имитационни бижута

Reuters

Дженифър Лопес е една от холивудските звезди, които обожават да носят бижута. Дали ще е на червения килим, във фитнеса или на плажа, тя няма да пропусне да носи някой стилен аксесоар.

Диамантите са сред любимите на актрисата и певица. Ако отворим кутиите ѝ за бижута, със сигурност ще открием много с тези скъпоценни камъни, както и куп други украшения, струващи цяло състояние. Въпреки това, може да кажем, че любимата на Алекс Родригес не си избира бижутата по цената и харесва и имитационни.

Наскоро Лопес показа в профила си снимка, на която носи обеци тип „верига“ на марката Michel Drop, които струват само 33 долара и са достъпни за много жени.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от Jennifer Lopez (@jlo) на

Аксесоарите, които изпълнителката е избрала за своя изява, са позлатени, направени от месинг и титан. По тях има малки имитационни диамантчета на втората халка. 

Освен Дженифър Лопес, много други известни дами дават пример на своите фенове, като носят по-евтини бижута, които не отстъпват по нищо на тези, създадени от луксозните брандове. 

обеци Джей Ло

Източник: Baublebar.com

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари