IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Добрият стар Холивуд: Модни звезди на „Златен глобус“

6 януари 2020 17 30

Какво избраха да облекат знаменитостите?

Снимка: Retuers

Снимка: Retuers

Звездите от добрия стар Холивуд отново се разходиха по червения килим на първата от общо двете годишни големи церемонии по награждаване.

Факт е, че Златният глобус е преди Оскарите и се явява като генерална репетиция, на която тестваме модния вкус на звездите.

И те не ни разочароваха.

Тази година любимите ни актриси ни демонстрираха за пореден път, че определено си знаят работата или поне знаят на кого да платят, за да изглеждат перфектно.

Така ще ви представим, както винаги, нашата собствена класация от топ 5 най-добре облечени актриси на церемонията „Златен глобус“.

Защото е хубаво добрите примери да се посочат.

Дженифър Анистън

Любимата ни „приятелка“ като че се завърна обратно на челните места след успеха на сериала „Приятели“. Нека бъдем реалисти – можете ли да назовете няколко нейни филма във времето между „Приятели“ и „The Morning Show“? Именно.

Сега обаче тя се връща по-силна от всякога и определено не остана незабелязана на червения килим. Актрисата избра дълга черна рокля на Dior, а който се довери на Dior – никога не би могъл да сбърка.

Дженифър Анистън

Хелън Мирън

Легендарната английска актриса внесе забележително вдъхновение на моден аристократизъм по червения килим на наградите „Златен глобус“ 2020 година. Тя избра пищна рокля на Dior, с ефектно деколте тип „прегърни ме“ и А-линеен силует на роклята, който я превърна в истинска кралица. Естествено кралските нюанси на червено само подсилиха ефекта.

Хелън Мирън

Скарлет Йохансон

Супер сексапил! Кажете това и в главата ви със сигурност ще изникне Скарлет Йохансон. Разбира се, тя е наясно колко красива жена е и като че използва всеки удобен повод, за да ни напомни. Тя избра рокля на Vera Wang с дълбоко сърцевидно деколте, което контрастира на огромната и на няколко пласта долна част на роклята. Разбира се, нюансът е изкусително червено, а ние няма да можем скоро да изтрием тази гледка от ума си.

Скарлет Йохансон

Дженифър Лопес

Появиха се много модни критици, които побързаха да споделят негативно мнение за тоалета на Дженифър Лопес. Истината е, че всеки знае с класическите и „сигурни“ тоалети, но се иска истинска дързост и смелост да облечеш нещо модернистично. И така, за разлика от другите, ние сме супер впечатлени от Дженифър Лопес и нейния тоалет, дело на Valentino Couture.

Джей Ло, ти си истинска богиня в тази рокля!

Дженифър Лопес

Никол Кидман

Класическият стил на ретро блясък по Холивуд има своето олицетворение и то е Никол Кидман. Актрисата ни напомня малко на Анджелина Джоли в онази черна рокля със супер висока цепка, която остана в историята. Подобен е моделът и на Atelier Versace, който облече Никол Кидман, но трябва да признаем – червеното определено е нейният цвят!

Никол Кидман

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари