IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Пролетни прически: Камила Кабейо със секси предложение

24 март 2022 16 30

След раздялата с Шон Мендес изпълнителката е готова за промяна

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Казват, че винаги може да разберете кога една жена преминава през раздяла. Просто трябва да погледнете косата ѝ. Ако прическата или цветът ѝ са променени, значи нещо в живота ѝ също се е променило, понякога за добро, понякога – не. Но косата винаги издава тайните на жената.

Така се случи и при Камила Кабейо, която в края на 2021 година се раздели с приятеля си Шон Мендес. Двамата бяха една от любимите млади двойки, но решиха да поемат по различни пътища две години след първата си романтична среща. Обещаха, че ще останат приятели и винаги ще се грижат един за друг, но от песните им след раздялата личи, че сърцата им все още се лекуват и приятелството най-вероятно ще трябва да почака.

И докато Мендес се отдава на медитация на плажа и правенето на нова музика, то Камила Кабейо реши да допълни тъжните песни с нова прическа. Изпълнителката е известна с това, че не се притеснява да експериментира с косата си, като малко след раздялата я видяхме в ментовозелена гама, а през лятото на миналата година се сдоби с прав боб, който винаги е подходящ за топлото време.

Сега обаче Кабейо се потапя в рокендрол годините, избирайки по-бунтарска прическа, характерна за 80-те години, много преди тя да се появи на бял свят. Независимо, че не е била свидетел на това време, младата изпълнителка реши да се завърне към него и можем да кажем, че го направи доста успешно.

Камила и фризьорът ѝ Димитрис Джианетос публикуваха снимка, на която се вижда новата прическа на звездата. В серия от селфита изпълнителката показа стила си, който беше оформен в дълги плажни къдрици и къдрав бретон. На една от снимките Кабейо е застанала в профил, но гледа право в камерата. Другите кадри бяха в по-пълен размер, показващи и сексапилните тоалети, които певицата носи.

На снимките, направени от Шарлот Ръдърфорд, Камила носи черна разкроена рокля на Tom Ford и яке с мъниста на Givenchy, комбинирани с мрежести чорапи и сребърни колиета. Гримът ѝ е перфектно направен от Ашли Холм, включвайки бежов тен и черно котешко око, украсено с кристали. Не е ясно за какъв проект е избран този стил, но изключително много харесваме цялата визия.

Прическите тип мълет пък придобиха огромна популярност през последната година. Знаменитости като Майли Сайръс, Били Айлиш, Зендая и Барби Ферейра са хората, които успяха да поставят началото на тенденцията.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари