IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Френският маникюр от 90-те се завърна благодарение на Зендая

24 април 2024 10 30

Актрисата смени тоалети и прически, но се придържаше към елегантни нокти във френски стил

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Фантастичният френски маникюр на Зендая от последните седмици се превърна в хит и е възможно да го виждаме много и навсякъде тези пролет и лято. Актрисата заложи на този тип маникюр, защото неговата изчистена форма и визия, идеално се съчетаваха с нейния външен вид, вдъхновен от тениса, по време на престурнето ѝ за нейния нов филм Challengers.

По време на въпросното промоционално турне на актрисата повечето хора бяха вперили погледи в нейните атрактивни тоалети, избрани от нейния стилист Лоу Роуч. 27-годишната звезда овладя обличането на различни модни визии, вдъхновени от спорта, но независимо от нейното разнообразно облекло, тя се придържаше към абсолютно същия маникюр през цялото време.

Квадратният френски маникюр на Зендая присъстваше с всяка нейна визия, въпреки че тя смени и прическите си като от шоколадовокафяво мина до меднорусо и обратното. Френският маникюр обаче си оставаше и то в неговата най-характерна визия – с дълги изискани нокти с бели върхове.

Като за начало, няма как да сгрешите с френския маникюр, защото той е класически, а освен това придава блясък и нежност на всяка визия.

Маникюрът на Зендая се отличава с фино лъскаво покритие, което го прави малко по-вълнуващ, но и в синхрон с ретро дрехите, които тя демонстрира в последно време. Явно винаги ще поглеждаме към актрисата, когато става дума за лансиране на нови тенденции и квадратният френски маникюр не е изключение.

Зендая френски

Снимка: Getty Images

Френският маникюр е живял много животи – и има защо, неговата гъвкавост означава, че може да се носи с всякакъв вид ансамбли. Плюс това: той е изчистен и елегантен, без да се набива на очи. И въпреки че е лесно да се актуализира с различни цветови палитри (помислете за връхчета в зелено матча или черно) много от нас се връщат към класическия нюд стил отново и отново.

За една от последните си визии Зендая носеше ретро рокля – сако на Ralph Lauren, допълнена с джобна носна кърпичка, като визията ѝ беше хем андрогинна, хем много елегантна и благодарение на френския ѝ маникюр.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ELLE UK (@elleuk)

Разположен върху сравнително дълги нокти с квадратни върхове, маникюрът на Зендая съчетава кремавобели върхове с прозрачна нюд плочка и се съчетава перфектно с нейната бронзова кожа и минимална, зализана назад конска опашка. След като преди това имаше редица вдъхновени от корта визии, за да популяризира филма (в който тя играе тенис звезда), новите нокти на Зендая може би не са много подходящи за този спорт, тъй като са застрашени от счупване по време на мач.

За още новини от света на модата и звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари