IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Пролетен маникюр – флорални идеи за красиви нокти

3 май 2024 10 30

Разцъфнете в най-хубавия сезон от годината

Снимка: iStock

Снимка: iStock

Някои дизайни за маникюр просто са олицетворение на топлото време. Помислете за плодове като череши и дини, аури в нюанси на залеза или нокти в цветовете на дъгата. Но ако питате нас, нищо не олицетворява така добре пролетно-лятното време, колкото маникюр с цветя. Независимо дали става дума за яркожълти слънчогледи, романтични рози или изискани маргаритки, флоралните нокти осигуряват незабавно повишаване на настроението и изглеждат доста добре, увити около чаша студен чай или лимонада.

От фини изпъкнали цветове до френски маникюр с кристали и всичко между тях, ние събрахме няколко красиви флорални маникюра, които да ви вдъхновят за следващото посещение в салона.

Флорални идеи за пролетен маникюр

1. Вдъхновение от 70-те

Обичаме комбинацията от цветя и пастелни цветове в този маникюр, вдъхновен от 70-те години. За подобрен външен вид изберете няколко допълващи се нюанса – като розово, жълто и синьо – и нарисувайте цветя на няколко от ноктите, а останалите ги декорирайте с френски връх.

2. Флорална магия

Блестящите нокти никога няма да излязат от мода. За тази вълшебна комбинация с цветя, използвайте брокат или бляскав топ лак, които да нанесете върху два от пръстите си. На останалите нокти просто добавете цветя и оставете неутрална основа, за да акцентирате върху пролетния детайл.

3. Обикновени цветя

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lauren ✨ (@lolo.nailedit)

Този маникюр, макар и обикновен на пръв поглед, вероятно ще отнеме известно време, за да се направи, но търпението е добродетел, особено когато резултатът е толкова красив. Изберете забавен основен цвят, а след това два допълващи се нюанса, с които ще нарисувате цветята. Добавете малки зелени листа и готово – градината върху пръстите ви разцъфтя.

4. Флорална експлозия 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Amy Le (@amyle.nails)

Никога не сме виждали толкова много цветя, нарисувани върху ноктите, но определено не сме срещу тази идея. Добавете капки от вашия избран лак за нокти, като използвате инструмент за поставяне на точки, за да ги разнесете в пет различни ъгъла. Добавете бели точки в центъра на всяка звезда, за да завършите вашите букети.

5. Слънчогледи

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by IMARNI (@imarninails)

Ако имате талантлив маникюрист със стабилна ръка, който може да рисува, покажете му тези нокти със слънчогледи. Това са може би най-реалистичните цветя, които сме виждали досега. Харесва ни как нюансите на жълто, оранжево и кафяво се събират върху основата на ноктите.

6. Скъпоценни цветя

Ако обичате изчистени и семпли нокти, този маникюр с кристали е за вас. Още по-хубавата новина е, че може съвсем лесно да си го направите сами. Използвайте четка, за да разтеглите капките бял лак във форми на цветя, като по този начин създадете вашите маргаритки. След това добавете кристали в центъра, за да завършите външния вид.

7. Фини рози

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lauren ✨ (@lolo.nailedit)

Още една идея за семпли и фини, но в същото време впечатляващи нокти. Комбинацията от пастелни цветове и цветя е идеална за всеки, който иска да се потопи в пролетната атмосфера, но не желае да привлича излишно внимание към себе си. Изберете неутрален или по-светъл основен цвят, върху който да нарисувате рози в началото или края на нокътя.

За още новини от света на красотата и звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари