IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

6 лесни и красиви прически за плажа

20 юни 2024 10 30

Елегантност и стил в един външен вид

Снимка: iStock

Снимка: iStock

Когато времето се затопли и косата започва да ни изтънява и изсветлява, ние взимаме слънцезащитния крем, грабваме хавлиите и се отправяме направо към плажа. И разбира се, нито един ден на брега не е пълен без вятър, прибой и пясък. Но не е тайна, че плажните природни елементи може да причинят хаос в косата – в някакъв неизбежен момент вятърът винаги развява скъпоценните ни кичури във всички посоки, прекъсвайки блажения ви ден, в който искате само да се припичате на слънце.

Хубавата новина е, че има страхотни и лесни прически за плажа, които да ви позволяват да се наслаждавате на почивката и винаги да сте готови за едно лятно и сексапилно селфи. Когато нямате време да измисляте следващия си външен вид, ние имаме няколко предложения за вас, които ще ви улеснят и ще направят излизането ви за плажа много по-бързо и лесно.

Лесни и красиви прически за плажа

Сплетена опашка

Дните на плажа са свързани с достъпна, лесна красота, поради което обичаме тази сплетена конска опашка, която не изисква много усилия и е много въздействаща. Започнете като сплетете кичурите си, оформящи лицето, с участък с подобен размер под темето. Сплетете около половината коса, преди да съберете останалата и да я закрепите на ниска опашка.

Разхвърляна опашка

Нищо не подсказва за ясно небе и добро настроение така, както елегантна, разхвърляна прическа. И с този конкретен стил получавате допълнителна фиксация от комбинацията между шнола и фиба, което означава, че няма да се налага да се притеснявате за корекции по време на плажната си ваканция. Накъдрете косата си предварително, за да може още повече да улесните създаването на опашка.

Шапка

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Iman (@imanogundeko)

Прическа с добавена слънцезащита? Определено сме навити. Вземете ретро бейзболна шапка за спокоен, безупречен плажен стил. Ключът е да приберете косата си зад ушите, преди да сложите шапката, и да се уверите, че ушите ви не са прибрани в нея. По този начин косата ви няма да се разпръсне навсякъде.

Двойна плитка

За тези, които искат да сменят обичайната си висока конска опашка, защо не опитате да си направите няколко плитки? Разделете косата на две части вертикално, за да създадете две основни опашки точно една върху друга. Използвайте четка, за да изгладите всички неравности, след което закрепете и оплетете всяка плитка. За допълнителен ефект, изберете ластици в ярки цветове.

Бандана

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rahel Brhane (@rahelbrhane_)

Друг фаворит за лесна прическа включва използването на бандана. Поставете я върху косата, за да я предпазите от заплитане и други агресивни елементи. Това е идеалният начин да запазите прическата си далеч от очите.

Разхвърлян кок

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lesley (@freshlengths)

Когато се чудите каква точно прическа да си направите, никога няма да сбъркате с разрошен кок за плажа. Просто повдигнете косата си и влизайте смело във водата.

За още тенденции за красота последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари