IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Летен маникюр - забравете за скучния едноцветен нокът, изпробвайте тези омбре идеи

23 юни 2024 15 00

Ето как да привлечете вниманието на околните

Снимка: iStock

Снимка: iStock

Когато дойде време да взема решение за следващия си маникюр, винаги се оказвам в търсене на тенденции, които са различни от обичайни ми избор, но не са твърде нестандартни. Прекарвам часове в търсене из социалните мрежи, само за да се паникьосам и отново да се задоволя с класическия френски дизайн. Ако и вие често попадате в тази ситуация и търсите маникюр, който е различен от плътния единичен цвят и ви позволява да бъдете или неутрални, или смели, вие сте на правилното място. Идеите за нокти в стил омбре се превърнаха в новата класика, когато става въпрос за красив дизайн. Мекият градиент на цветовете създава перфектния маникюр, който запълва тази малка сива област между традиционните плътни цветове и напълно изрисуван комплект нокти. 

От смесени френски връхчета и неутрални нюанси до аура нокти, които могат да бъдат смели и цветни, идеите за омбре дизайн са гарантиран забавен начин да промените нещата за следващия си маникюр. 

Омбре нокти за лятото

Пастелни омбре нокти

Този дизайн ни придава атмосфера на залез на плажа. Красивият ефект на слънцето е идеален начин да се потопите в лятото още повече, създавайки си енергия за ваканция, дори да сте на работното място.

Френско омбре

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bryony Howell (@gelsbybry)

За хората, които искат промяна, но не искат да се отдалечават твърде много от класиката, омбре френските върхове са правилният начин. Този комплект съчетава зелено и синьо за колоритен външен вид. 

Аура омбре със звезди

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lauren ✨ (@lolo.nailedit)

Омбрето не трябва винаги да бъде нанесено по един и същи начин. То може да изглежда също толкова страхотно във формата на аура. Този конкретен дизайн има добавени забавни звезди за малко допълнителна интрига. 

Лилаво омбре

Това перфектно избледняващо люляково омбре безупречно съчетава всеки цвят в неутрална основа за лек и ефирен дизайн. Този комплект нокти изглежда сякаш е създаден да се носи със сладък масленожълт пуловер или дамска чанта, за да изпъкнат лавандуловите тонове. Тъй като обаче навън времето не е за топли дрехи, ви препоръчваме да комбинирате маникюра с лятна жълта рокля или жълт топ за повече прохлада. 

Омбре край басейна

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sam ??? (@nailartfairy)

Светлосиньото омбре и бълбукащите бели дизайни на този маникюр имат ефект на любимия и разхлаждащ басейн през лятото. Именно затова той е подходящ за следващата ви ваканция, за да извлечете максимума от топлото време. 

Омбре дъга

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Subie ? (@sm.subie)

Обичате да слагате дъга върху ноктите си, но не искате да прекалявате? Не търсете повече от тези дъгови омбре френски връхчета, които добавят забавен пастелен привкус към сравнително класически дизайн. 

Хромирано омбре

Смело представяне на класическата комбинация от цветовете на залеза, тези хромирани нокти са достойни за снимка в Instagram. Освен това харесваме, че този комплект разделя нокътя на две равни части, а не е стандартният дизайн, който избледнява от върха към основата или обратно. 

За още новини от света на красотата и звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари